Свързани новини

06.08.2020 11:08

10 г. имаме тоталитарно управление: Радев

Видян 2572 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Трябва да разберем в дълбочина причините защо стигнахме дотук и едва тогава да градим реалистични планове за бъдещето”, заяви президентът Румен Радев при представянето на част от изготвения от неговия Стратегическия съвет Национален стратегически документ. „Българите масово отхвърлят пропагандата и имат право да знаят истинското състояние на страната”, подчерта той.  Съветът се събра в резиденция "Бояна" Начело на съвета е социологът проф. Александър Маринов.

„Резултатите от работата на съвета съвпадат с исторически за страната момент, когато българите излязоха от апатията, хипнозата и пропагандата”, коментира Радев. „Когато българите демонстрират своята решимост да си отвоюват държавата от мафията и единно заявяват желанието си да живеят в нормална, демократична, европейска държава”, допълни той и отново поиска честни избори и машинно гласуване.

„Какво трябва да направим оттук-нататък, че да избегнем повтарянето на тази катастрофа. Пред нас е примерът на тоталитарното управление от последните 10 г. Тази порочна система въведе страната в днешната дълбока криза и върна историческия часовник на България към зората на прехода, когато се учехме да говорим свободно и да провеждаме честни избори”, обобщи Радев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог