Свързани новини

05.02.2018 18:02

Има ли тайна ловна среща на Бойко и Слави?

Видян 8218 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имало ли е тайна среща на премиера Бойко Борисов и телевизионния водещ Слави Трифонов? Състояла ли се е тя в ловно стопанство, за да се запази дискретност?


Този въпрос се дискутира активно в политическите среди. Информацията за беседата преди няколко седмици звучи достоверно, тъй като е известно, че и двамата ходят на лов, а подобни стопанства са държани от олигарси, които се водят приятели и на министър-председателя, и на телевизионния водещ едновременно. Традицията да се правят тайни преговори по време на лов идва от времената на Тодор Живков, по съветски модел. Достоверното звучене обаче се подсилва от още няколко обстоятелства.


По върховете гореща информация са секретните данни от изследване на общественото мнение, поръчано на най-близката до властта социологическа агенция, според което таванът на възможна подкрепа за политически проект на Слави Трифонов стига таван от 40%.


Тоест, излиза, че е възможно повторение на феномена, който реализира Царя през 2001 г. след режима на Иван Костов, който изглеждаше непоклатим буквално месец преди да тупне, а освен това разчиташе на парламентарно мнозинство над 60%.


Още по-интересното е, че най-много от смятащите да гласуват за Слави на избори го виждат в коалиция с БСП, ако се вярва на кулоарните информации. Подобна конфигурация на алтернативите на сегашната власт би извадила за дълго от играта ГЕРБ и ДПС, както и Патриотите. Конфигурация Борисов – Трифонов пак оставя извън играта ДПС и Патриотите, но и БСП, разбира се.


Като се прибави случайното или нарочно съвпадение, че в самото Шоу на Слави се пуска контролирано и при това неколкократно намекът, че от август екипът остава без работа, за което Трифонов – пак директно в ефира, уж не дава да се говори или отрича, пъзелът сякаш се подрежда. Тъй като още с назначаването на министър с мандат до юли 2018 г. в кабинета беше знак, че може да имаме избори през есента, след приключването на европредседателството.


„Пълна лъжа. 100% фалшива новина”, мигновено отговори на въпроса на 19 минути премиерът Бойко Борисов. Обърнахме се и към другия евентуален участник в срещата Слави Трифонов. Не получихме официален отговор, но пиарката на тв водещия първо коментира, че не е чувала, а после, че няма такова нещо.


Напомняме, че неотдавна вицепремиерът Валери Симеонов направи публично достояние тайна среща на премиера със Зелените, за която те разказаха, а той не признаваше.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъдрост

Печели тихо, остави ги да си мислят, че още губиш

Печели тихо, остави ги да си мислят, че ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни