Свързани новини

27.10.2010 17:38

Иван Костов: Едни и същи атакуват мен и Бойко

Видян 2448 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Със същото оръдие, с което стреляха по нас, сега стрелят и по ГЕРБ, едно и също задкулисие диктува правилата в България от край време.“ Това заяви бившият премиер и лидер на ДСБ Иван Костов в сутрешния блок на БНТ.


„За разлика от нас обаче ГЕРБ отстъпва. Това, което следва след такава атака, е 10 години компрометиране на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Това са много влиятелни и конкретни хора, чиито действия се контролират от Русия. Така беше и по време на управлението на СДС, когато аз имах честта да бъда министър-председател. В момента се водят много трудни преговори за доставка на руски газ. Идеята е, че българското правителство трябва да бъде смачкано, за да е по-лесно, като му се диктуват условията. Задкулисието е свързано основно с Русия. У нас има достатъчно хора, които още от 1879 г. сами си натискат копчето. Алтернативата е реформаторската десница”, категоричен беше тъмносиният лидер.


“Виждам и прочитам знаците - как едни и същи хора вадят някакви компромати и се атакуват персонално определени лица, зад това стоят едни и същи лица – това е съпротивата срещу реформата, това са тези, които докараха Симеон Сакскобургготски. Ще говоря с Бойко по тази тема и ще му кажа какво се случва, като отстъпиш, така стана и със Симеон, който за разлика от нас, се предаде. Той нямаше енергия да се движи въобще, имаше други цели и идеи. Ще дам на премиера знаците, които съм прочел, защото ние сме напатили се хора”, допълни още Костов.


На въпрос част ли е Алексей Петров част от това оръдие, Командира коментира така: „Знакът, който съдията даде, като пусна Алексей Петров под домашен арест, е - пускам го в политиката, в медиите, в скандалите. Аз се чудя защо този, който олицетворява нацията, мълчи за позора на съдиите. Президентът може би мълчи, защото е около главата на Октопода, убеден съм, че над него има някой.“


"Причината да не подкрепяме Бюджет 2011 е вдигането на осигурителната вноска. Това е прокризисна мярка и е несправедливо, защото това ще тежи на всички, които си плащат нормалните осигурителни вноски. Земеделските производители се осигуряват на 60 лв. и вземат пенсия от 128 лв., това е несправедливо спрямо тези, които се осигуряват на 500 лв., а се пенсионират с 200-230 лв. пенсия. Полицаите не се осигуряват, магистратите не се осигуряват - това не е честно. Не може държавата да взима парите от здравни вноски и да плаща с тях спешната помощ. В цял свят спешната помощ се плаща от държавата. А тук се взема от този, който се осигурява, без да го питат, и се дава на този, който не иска да плаща", разпали се Костов и добави: "Това правителство на Андрешковци ли е? Ами скоро ние всички ще станем Андрешковци."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни