Свързани новини

11.10.2010 11:24

Ревизоро: Незаконните вили край Ивайловград са обществена тайна

Видян 2637 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато навремето се извършваха злоупотреби по границата, печелиха всички, после само група хора, а сега са единствено богоизбрани - т.нар. Апостолите, заяви бившият директор на Агенция Митници Емил Димитров - Ревизоро по bTV. Има си служби, да ги разследват... Има само един Бог и той избира Апостолите.


По думите на Ревизоро в митичното селище край язовир Ивайловград са най-евтините и най-старите вили на митничари. Те съществуват от 1998г. и са обществена тайна, твърди ексшефът на Митници. Според него за палатите се говори чак сега, за да се отклони общественото внимание.  


"Това е проблем от 1998 г. и сега отново се поставя на дневен ред, за да се отклони вниманието на хората. Генералният проблем е защо ни занимават с това, а не с Цайса, Пингвина, Белия, Дебелия и другите играчи, които си отидоха елегантно от системата, но си останаха богати, с къщи в чужбина, единият от тях има собственост в МОЛ, а друг - хотел по морето, каза още Димитров. Затова днес ни занимават с претоплени манджи от миналия век. Според него край Ивайловград къщи имат 2-3 митничари, има още бивш полицай, хазартен бос и служители на "Пътни такси и разрешителни", т.е. на кантарджиите.


Това са най-грозните къщи, но винаги тях показват, за да скрият палатите в Ксилифор, Медвен, Арбанаси, Сандански, Боровец, Пампорово и на плажната ивица", добави Ревизоро и обясни, че досега няма съборена постройка, защото ако се създаде прецедент, трябва да се бутат наред.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес се съсредоточете върху личните си проекти и амбиции


Днес се съсредоточете върху личните си проекти и