В град, който се гордее с показността, дебютът на този конкретен хотел е голямо събитие - Фонтенбло носи голяма разпознаваемост на името и е първият нов курорт на Стрип след откриването на Resorts World през 2021 г.

Свързани новини

05.11.2023 07:45

Fontainebleau подготвя хотел в Лас Вегас за 3,7 милиарда долара

Видян 14280 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-известните хотелиерски компании в САЩ е все по-близо до изграждането на чисто нов курорт за 3,7 милиарда долара в Лас Вегас - курорт, който се подготвя от 23 години.

Фонтенбло Лас Вегас ще бъде сестра на Фонтенбло Маями Бийч - обширен и вече емблематичен обект, открит през 1954 г., който се смята за първия американски курорт с дестинация.


Мястото в Лас Вегас ще отвори врати на 13 декември на площ от 25 акра в северната част на Лас Вегас Стрип, основно между западната зала на Конгресния център на Лас Вегас и Сахара. Неговата блестяща монолитна фасада ще се вижда от най-северните завои на трасето на автомобилното състезание от Формула 1, което ще се проведе в Града на греха през следващия месец.

В град, който се гордее с показността, дебютът на този конкретен хотел е голямо събитие - Фонтенбло носи голяма разпознаваемост на името и е първият нов курорт на Стрип след откриването на Resorts World през 2021 г.

Курортът с 3 644 стаи също така представлява кулминацията на 23-годишно пътуване, започнало за Джефри Софър, председател и главен изпълнителен директор на Fontainebleau Development, когато той купува земята през 2000 г.


Строителството на хотела започва през 2007 г., но през следващата година е спряно поради Голямата рецесия. В продължение на 12 години сградата стои там, завършена на 70 % - гигантска стоманена каламбура за вицове за прекомерно застрояване. Накрая, малко преди пандемията, проектът е възобновен от множество сделки. Софър и Fontainebleau Development, в партньорство с Koch Real Estate Investments, придобиват отново имота през 2021 г. и продължават напред с плановете си да довършат започнатото.


Луксозни апартаменти за хора с високи доходи

Въпреки че всеки курорт в Лас Вегас предлага луксозни апартаменти за най-големите комарджии, луксозните апартаменти във Фонтенбло Лас Вегас обещават да разкрият ново ниво на елегантност, според ексклузивна информация, получена от CNN Travel по-рано тази седмица.

Тези 76 апартамента - с общото наименование Fontainebleau Fleur de Lis - ще заемат последните пет етажа на 67-етажната кула. Като се има предвид, че Fontainebleau Las Vegas е най-високата обитаема сграда в щата (Strat Tower е по-висока, но технически не е обитаема сграда), апартаментите ще предлагат изключителна гледка към Стрип и цялата долина на Лас Вегас.

Други забележителни характеристики в някои от апартаментите включват билярдни маси, уелнес стаи и поръчкови италиански легла.

Президентът на Fontainebleau Development Брет Мъфсън заяви, че колекцията Fleur de Lis предлага "шестзвездно изживяване", съобразено с индивидуалните предпочитания, създавайки усещане за домашен уют за всеки гост.


С гордост можем да кажем, че Fleur de Lis е шедьовър със смисъл зад всеки детайл и дизайн, и нямаме търпение гостите да открият какво сме създали за тях", каза той пред CNN миналата седмица.

Размерите на апартаментите Fleur de Lis варират от 93 кв. метра до върха на лукса: пентхаус с площ 930 кв.м. Проектирани от базираното в Лондон студио David Collins, тези пространства се отличават с високи тавани, както и с няколко дизайнерски намека към оригиналния модерен хотел Fontainebleau Miami Beach от средата на миналия век.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион