26.09.2008 10:33

3 столични квартала остават без топла вода

Видян 1827 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Без топла вода ще останат столичните квартали „Дианабад“, „Изток“ и „Лозенец“ в периода от 8 ч. на  29 септември до 24 ч. на 3 октомври. Това съобщиха от пресслужбата на „Топлофикация – София“.


Причина за неудобството за столичани, живеещи в посочените квартали е необходимостта от извършване на ремонтни процедури върху магистрален топлопровод в района. Пред 19` говорителят на дружеството Пепа Илиева заяви, че ремонтът е предвиден в инвестиционния план на „Топлофикация“, а не е причинен от възникването на непосредствена авария. Пресаташето допълни, че не очаква да има закъснение на обновяваващите дейности по топлопровода и предвижда тяхното завършване в посочения период от време. По думите на Илиева ако се получат усложнения, дружеството ще излезе със съответната информация на сайта си www.toplo.bg. На посочения интернет адрес останалите граждани на София ще могат да разберат кога в техните квартали се предвиждат подобни ремонтни дейности, заради които може да им бъде спряно водоподаването.  


Припомняме, че от „Топлофикация-София“ изразиха и готовност да предоставят топлинна енергия за отопление на своите клиенти от 1 октомври. За целта обаче от дружеството предупредиха, че е необходимо столичани да приключат ремонтните работи, свързани с вътрешната отоплителна инсталация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог