Свързани новини

28.08.2018 16:03

Зам.-министър била в Трейс при поръчката на пътя-убиец

Видян 5738 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Заместник-министърът на регионалното развитие Деница Николова е била служител на Трейс Интернешънъл ЕООД, чийто собственик е Трейс Груп Холд АД, твърди изданието bnews.bg. Консорциумът Трейс Своге – с участието на Трейс Груп Холд АД, е ремонтирал пътя, на който се случи трагедията с автобуса край Своге, при която загинаха 17 души.


 Деница Николова е взета на работа от Трейс веднага, след като е уволнена през 2013 година от тогавашния регионален министър Десислава Терзиева. Настоящият зам.-министър Николова е назначена на високата длъжност – мениджър корпоративно планиране. Интересна подробност е, че тя премълчава тези факти в официалната си автобиография.


Още по-интересен факт е, че зам.-министърката заема тази длъжност точно по време на ремонта на “пътя-убиец” край Своге. При пускането му в експлоатация вече е зам.-министър на Лиляна Павлова, която е министър на регионалното развитие и благоустройството. “Помагала ли е Деница Николова на бившия си работодател за печелене на поръчки и безпрепятствено издаване на обектите, ще решат компетентните органи?”, коментират от bnews.bg Не е ясно и дали тя е декларирала конфликт на интереси, както и защо е скрила тези факти от автобиографията. Припомняме, че Николова беше дълго време ръководител на Управляващия орган на европейската Оперативна програма за регионално развитие. От нея се отпускаха милиони евро за изпълнение на строителни проекти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen23 30.06.2019 14:08

    А Дебелото Лили колко е отхапала от 22-та милиона !

  • 003 Мислещ 30.06.2019 14:08

    “Помагала ли е Деница Николова на бившия си работодател за печелене на поръчки и безпрепятствено издаване на обектите?" Умници бившият работодател на Николова не се е нуждаел от помощ за да "печели" поръчки! На него от най-високото място в държавата са му били гарантирани тези поръчки, защото чрез него тези от най-високото място усвояват половината от средствата.Когато двама бизнесмени се договарят те не допускат да са зависими от някакъв бивш за единия и настоящ за другия работник.Някой май се опитва да пришие на Николова нещо към ,което тя няма отношение.Май им трябва бушон.А на народа му е необходима оставката на главния бушон Борисов!

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    ще се върне на бяла кобила, а ние ще летим на дронове над магистрали и пътища

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    да седнат с бойко един до/върху/ друг и да гледат например колоездачната обиколка на Испания,която се провежда сега, да видят какви мантинели се слагат по планинските пътища за обезопасяване.Може и да разберат нещо полезно.Да,ама не...Иска се акъл.

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак