Дубай официално утвърди криптовалута

Свързани новини

19.12.2023 14:40

Дубай официално утвърди криптовалута като своя официална монета

Видян 7273 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Едно от най-големите световни правителства гласува огромно доверие и легитимност на света на криптовалутите. Дубай, в безпрецедентен ход, обяви, че официално приема определена криптовалута за официална монета на Дубай.

Правителството на Дубай информира, че е избрало предпочитана фирма за закупуване и пускане на пазара на новата си монета - DubaiPay Group. Продажбите на монетата на Дубай официално започнаха на 18 декември 2023 г. и в момента тези монети могат да бъдат закупени само от DubaiPay Group.


 Точно така, тяхната монета е изключително евтина в сравнение с повечето други монети. Биткойнът например се търгува за 41 804,25 долара към момента на писане на тази статия, а Етериумът - за около 2 212,93 долара.

Всъщност успяхме да получим мнението на сър Ричард Бронсън за новата монета на Дубай и ето какво имаше да каже той, пише kilimeras.xyz:

    Състоянията на сър Ричард Бронсън: "Всеки път, когато голяма корпорация обяви дори малко партньорство с отделна криптовалута, стойността на тази монета скача до небето. Нямам търпение да видя какво ще се случи, когато някое правителство официално приеме дадена криптовалута. Когато EmCash бъде пусната на пазара, много хора ще станат милионери практически за една нощ".



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец