Свързани новини

01.11.2010 15:32

Елена взема повече от Ламбо и Калин

Видян 2151 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездите от Стъклен дом са първите ДОБРЕ платени артисти в България. Екипът на хитовата продукция прибира солидни суми след заснемането на всеки епизод. Най-дълбоко в кацата с меда, естествено, са бръкнали главните герои и това е в реда на нещата. Те направиха поредицата хит, който успешно конкурира по рейтинг турските сериали и удря в земята всякакви риалити формати.


Най-големи са заплатите на Елена Петрова и Юлиян Вергов. Агент на Супер 19' докладва, че всеки от тях прибирал по 6500 лева на серия. Това означава, че за участието си изпълнителката на ролята на раздвоената Боряна е гушнала точно 143 000 лв. Сумата се начислява на двойки епизоди, които в момента текат един след друг всеки понеделник.


По-малко прибира новият ТВ идол Калин Врачански. Причината вероятно е, че той, за разлика от Елена и Вергов тепърва изгрява. Макар че е главно действащо лице в сериала, Камен Касабов получавал по 4000 лв. Иначе казано – 88 бона тотал или 16 000 месечно при ритъма на заснемане на епизодите.


Такава е заплатата и на съдружника му в МОЛ-а Христо Атанасов (актьорът Георги Кадурин). Веднага след него по хонорар е екранната му половинка Яна Маринова, която се разписвала за 70 000 лв.


„Най-зле“ платени са младите актьори Луиза Григорова, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Радина Карджилова. На тяхното ниво обаче са оценили и по-опитните Красимир Ранков и Стефка Янорова. Причината значи не е в годините, а в ранга на ролите – поддържащи. Всеки от шестимата прибирал по 1500 лв. на серия, което никак не е малко. Ако може да се вярва на нашите източници, математиката показва, че банковите им сметки са набъбнали с 38 000 лв.


Не си мислете, че сме забравили за голямата звезда Стефан Данаилов. Въпреки че в половината епизоди отсъстваше, Ламбо си е опекъл добре работата. Никой обаче не може да каже каква е точната му заплата.


Според нашите агенти половин година преди старта на снимките, Данаилов се е договорил за твърд хонорар от 100 000 лв. Други обаче разнасят, че Майор Деянов прибира много над парите на Елена Петрова и Юлиян Вергов.


Къде е истината за всички хонорари – един продуцент знае...


Тотална мистерия обаче е обгърнала хонорара на Асен Блатечки. Дали защото е нов в сериала или по друга по-сериозна причина, никой от екипа не знае каква заплата получава бившият охранител. Говори се, че му се дава повече от на Калин Врачански, но той пък има по-малко серии, тъй като влезе в Сткълен дом за втората му част и пропусна първите 10 епизода.


Скандалите в екипа утихнаха


След удара, който направи Стъклен дом с първия си сезон, скандалите на снимачната площадка утихнаха. Както Супер 19' първи писа преди месеци, бързият и лесен успех на сериала е довел до прехвърчане на искри между актьорите.


В разгара на снимките  сценаристи и продуценти се хванали за главите, тъй като зад кадър повечето звезди не си обелвали и дума. Разказахме ви за хладното безмълвие между Елена Петрова и Стефан Данаилов, които по ирония на съдбата и на екрана имат сложни отношения. Двамата се подминавали като малки гари, а по време на снимките си правели номера. „Беше много смешно, но шефовете се побъркваха. Ту единият си забравяше репликите, ту другият заставаше пред камерата. Постоянно се дразнеха“, разкри човек от екипа.


Проблеми е имало и с Асен Блатечки, който се държал като холивудска звезда. Това изнервяло екипа допълнително, а напрежението на площадката можело да се реже нож.


След феноменалния успех обаче всичко утихнало. Враждуващите актьори започнали да се държат като първи приятели, а на купоните на сериала демонстрират дори прекалена близост.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак