Свързани новини

03.09.2010 16:27

В Стъклен дом не си говорят

Видян 3916 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бързият и ЛЕСЕН успех на сериала Стъклен дом е довел до прехвърчане на искри между актьорите. Единствено присъствието на мощната фигура на Стефан Данаилов засега тушира междузвездни войни.


По сценарий депутатът и бивш културен министър се събира отново с Елена Петрова. Въпреки че тя отказа да издаде това пред бТВ и нарече развитието на отношенията им “държавна тайна”, Супер 19’ ги разкри. Красавицата и Стефан Данаилов  снимаха в хитовия бар Бесо как се появяват като двойка на лъскаво светско парти.


Зад кадър обаче двете звезди не си говорят, даже не се и поглеждат. По време на снимките в 36-градусова жега миналия уикенд, Ламбини едва дишаше в костюма си, а на почивките броеше калориите на напитките, защото в момента отслабва. Елена си почиваше на другия край на терена, сгушила глава между краката си. Тя беше бясна от странния стайлинг, избран от костюмерите на Стъклен дом. Те я бяха нагласили в изкуственяци и с крещяща чанта Версаче, каквито стилната актриса никога не би носила.


Сигурно, за да я ядоса още повече, Данаилов като професор във ВИТИЗ, който тя никога не е дори започвала, я наставляваше при дублите пред камерата.


Двамата се разминаха със звездата на новия сезон на сериала. Асен Блатечки, без който не минава филм презпоследните десетина година, влиза в кожата на лошото момче. Той ще бъде нещо като антипод на любимеца на тийнейджърките Калин Врачански.


След като актьорът Асен намери място сред екипа, главното действащо лице досега е изпаднало в немилост и било изпратено в девета глуха от сценаристите. По тяхна идея героят Камен не само губел Боряна (Елена Петрова), но и се пропивал.


Превърналият се за кратко време в секссимвол Калин щял да се задоволи с малки и кратки появи на екрана. Целият предварителен сценарий бил променен заради Блатечки. Хора от екипа разказват, че неговата поява неминуемо е довела до огромно напрежение.


"Асенчо се държи като холивудска звезда и гледа надменно всички покрай себе си и най- вече Врачански. Въпрос на време е двамата да се хванат за гушите", разправят близки до актьорите.


И наистина, в Бесо Блатечки се появи строг, начумерен, същински обитател на Холивуд. Той скастри феновете, които понечиха да го щракнат с телефони и апарати. Направи се, че много му досажда тяхното внимание. Нищо общо с естественото поведение на истинския народен артист Стефан Данаилов, който и за миг не се престори на голямата работа.


Основен проблем пък, който тепърва набира сила и ще се разрази в същинска буря в най-скоро време е драстичната разлика в хонорарите на двамата актьори. Блатечки се е уредил да взима с 1000 лева повече на епизод от Калин, което накарало младият актьор да изпадне в нервна криза. Той не можел да понесе факта, че е подценен и пренебрегнат и не спирал да прави фасони на продуцентите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на