Свързани новини

10.09.2010 15:03

Дани от Стъклен дом заби манекенка, Камен зарязан от гаджето

Видян 3468 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Кръстанов, който изпълнява ролята на Дани в топсериала на бТВ Стъклен дом, има ново гадже. Това е 21-годишната моделка Ива Янкулова. Тя се е снимала за много корици и рекламни кампании, а в момента следва моден дизайн в НХА. Приятелите на актьора се надяват той да не се възползва от известността си  и този романс да се окаже нещо краткотрайно.


Идния петък е премиерата на новия игрален филм с негово участие Лов на дребни хищници. В него се изявява и Силвия, която до неотдавна се водеше гадже на главния герой в Стъклен дом – Калин Врачански (Камен). Двамата обаче били разделени. Силвия призна пред Хайклуб, че се била появила с него за имидж на приема в американското посолство за екипа на тв поредицата. И тогава, още в началото на лятото, двойката се била разпаднала. Младата актриса е състудентка и приятелка на Бойко Кръстанов, от НАТФИЗ. Там девойката среща и Врачански, който е малко по-голям от нея и аверчето й, познато на цяла България като Дани Касабов.


Техният филм пък разказва за мафията в родината. Говори се, че прототип на един от героите в лентата бил самият генерал Любен Гоцев. Тази клюка се разчу още при представянето на филма в Кан в края на май. Тогава прожекцията беше в гъзарския комплекс Грей д’Албион на Кроазет, но никоя от младите звезди не бе поканена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева