Свързани новини

24.06.2021 09:59

Соковата диета води до грозно отслабване и вреди на доста неща

Видян 2403 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Соковата диета, която мнозина смятат за някакво чудо, наистина води до отслабване. Но дали е това, което искате и очаквате? На това сме посветили нашия днешен лайфхак. Ще разберете дали е добре да пиете само фреш за закуска и ако го правите какво е максималното количество, което не е проблем.


Лекарите предупреждават – не е пълноценна замяната на десерт със сок, с нищо не помага, тъй като и фруктозата е същата като захарта. Соковата диета не е лечебна. Тя не помага на хората с много токсини, както често пишат в нета, понеже на такива хора мястото им е в реанимацията. За всичките други 99,9% организмът сам се оправя с балансирането им.


Учените доказват, че при отслабването със сокова диета ние губим вода – от това е и ефектът на свалените килограми, но също така и мускули.  Когато я завършим, доволни от кантара, от една страна, няма да бъдем доволни от видяното в огледалото. Кожата увисва и жалкото е, че трупането на изгубените мускули ще изисква двойно упорство при спаднала сила. Няма да остане време до ваканцията. Има и някои други неща, които искаме да знаете.


Ако дълго и упорито пиете сок, който сте направили от моркови или тиква, ще имате жълти очи и всички ще ви питат дали нямате хепатит с тези „белтъци”. Но пък ще бъде почти невъзможно да изгорите на плажа – не е случайно, че продават повечето слънцезащитни препарати в оранжеви опаковки и ги обогатяват с каротин. Който се съдържа точно в морковите и тиквите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни