Когато M4 LCI беше представен по-рано тази седмица, един от автомобилите, на които BMW обърна внимание, беше кабриолетът с индивидуална боя.

Свързани новини

18.02.2024 08:01

2025 BMW M4 кабриолет Velvet Orchid

Видян 26541 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато M4 LCI беше представен по-рано тази седмица, един от автомобилите, на които BMW обърна внимание, беше кабриолетът с индивидуална боя. Изглежда, че същият този автомобил с поразителна ливрея сега е представен в Мюнхен на изложението BMW Welt. Този G83 е със зашеметяващата боя Velvet Orchid Individual, комбинирана с антрацитно сребрист текстилен покрив.

Ако се чудите за тези джанти, това е комплектът 825 M с дизайн с двойни спици и червени спирачни апарати с логото M. BMW продава открития M4 изключително като модел Competition с xDrive, така че няма как да получите кабриолета с ръчна скоростна кутия и/или задвижване на задните колела. Същата е историята и с G81 M3 Touring, тъй като суперколата има само два педала и задвижване на всички колела.



Жизненият цикъл на Impulse всъщност не донесе толкова много промени в M4 Кабриолет. Определено най-забележителната е в предната част, където новите матрични LED фарове имат стреловидни дневни светлини. Тази промяна привежда обновената линия на М4 в съответствие с други скорошни модели на BMW като X5 LCI и X6 LCI, тъй като тези SUV модели имат подобни фарове. Този конкретен автомобил е с модернизация Shadowline със силно затъмнени светлини. Отзад той получава лазерните задни светлини, които видяхме преди няколко години при M4 CSL. Те не са ексклузивни за моделите М4, тъй като са опционални за по-малките модели от Серия 4.

Както може да се очаква от автомобил, представен в BMW Welt, този M4 Кабриолет от 2025 г. е пълен с опции. Той има не само М пакет за водача, но и М карбонов екстериорен пакет. Други екстри включват - изцяло кожена тапицерия Merino black. Това трябва да е едно от най-скъпите нови M4, които могат да се купят с пари. Е, до появата на M4 CS Coupe по-късно тази година. Алтернативно, можете да увеличите цената на M4 G82 с M Performance Parts.



Източник: bmwblog



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Сульо Пулефф Мамулефф, почтен активис от ОПГ ГРОП 18.02.2024 23:31

    ПоръчАх си и яз ена беемварка- Kadife-Орхипрелюбодейка, разбириши, за секи ден. В колор-пепел от роузес, разбириши. Тоя цвет ного се гриска от днешните обезкосмено-скопени бета-гама мъжкарчета-евнуси с гейските оскубани веждички. Да си одим с нея на село, да наглядам добитъка...Ей живот здаравей-здаравей, разбириши!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат