Свързани новини

20.08.2010 15:14

ЦСКА си взе незаконен треньор

Видян 1616 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ЦСКА се РАЗМИРИСА повече от сметището в Суходол. Царете на боклука от Титан явно се опитват да разбият отбора по всякакъв възможен начин. Поредната зверска изцепка на Димитър Борисов и Иво Иванов стана покрай смяната на треньора. След като специалистът с немска закваска Павел Дочев напусна, дойде титаничната мисъл да се покани македонецът Гьоре Йовановски. Клетникът взе, че се съгласи и дойде, а когато наяве излезе визитката му се оказа, че дори тази на треньора на Скрита сила Мъдрево Георги Керкелов е по-престижна.


На всичкото отгоре се оказа, че македонското треньорче няма работна виза. Така той не води отбора срещу уелския ТНС в Лига Европа. Въпреки титаничната тъпотия Йовановски, който е известен с прозвището Сержанта, проведе тренировка в Правец. Там обаче последва нов гаф. За новият треньор няма дрехи! И така, за да могат футболистите да крещят „Треньорът е гол“, от Армията експресно пристигна екипът на Павел Дочев – с неговите инициали навсякъде.


Иначе в Правец ЦСКА бе настанен в луксозен затвор. Бодигардове охраняват денонощно 4-звездния хотел хотел Риу Правец Ризорт Спа и Голф. Външни хора не се допускат. Футболистите са без телефони и лаптопи. Един GSM за цял отбор. На всички футболисти им бе обявено, че имат право да ползват само апарата на определен човек от ръководството, ако искат да се обадят на семейството си. Ден по-рано клубът реши да отнеме личните телефони и лаптопи преди заминаването на отбора на лагер в Правец. Руи Мигел отказа да даде апарата си и не отиде на лагер. По-късно се заговори, че заради бунта му и шума в медиите футболистите са получили обратно телефоните си.


Поне за кратко ЦСКА се върна в 80-те години, когато например на базата Белмекен спортистите се редяха на дълга опашка за разговор с близки и приятели. Сега телефонът е мобилен и със сигурност притежателят му слуша разговорите на всеки. А и остават следите кой на кого се е обаждал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво