Свързани новини

18.08.2010 16:01

ЦСКА изкара хан Аспарух от гроба

Видян 2058 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спиритичен сеанс с велики личности от историята ще вади клетниците на ЦСКА от гроба. На помощ за домакинството за Лига Европа срещу ливадите от уелския ТНС беше призован духът на хан Кубрат и синовете му, начело с Аспарух.  


Срещата с ТНС бе определена като „мача на годината“ от играчите в червено, които стигнаха дъното на своята безпомощност и помолиха феновете си за помощ в нарочна декларация. Ако не беше смешно, щеше да е само жалко, четете: „От името на целия отбор на ЦСКА, искаме да се обърнем към нашата вярна публика, с призив да бъдем за пореден път заедно на стадиона в четвъртък. Да изиграем най-важния мач на ЦСКА за годината! Осъзнаваме болката, която е донесла слабото начало на сезона, защото както всички вас, и ние живеем с нея. Вие сте били с нас в редица тежки мигове, подкрепяли сте ни, вдигали сте духа ни, стъписвали сте противника в най-решителните моменти. Моментът сега е не по-малко тежък. Точно сега, повече от всякога, се нуждаем от вашата подкрепа, от единството между нас. Защото най-значимите си успехи, ЦСКА е постигал в мигове на непоклатимо единство между всеки един футболист от отбора и 12-ия ни играч – публиката, която в не малко случаи е накланяла везните в наша полза. Още в зората на българската история хан Кубрат е показал на синовете си колко важно е единството за успеха, за победата, за живота. Нека още веднъж, както десетки пъти до сега, последваме светлия пример на хан Кубрат и заедно, като едно, влезем в тази решителна за всички ни, за ЦСКА, битка! Нищо не е загубено и ние гарантираме, че в четвъртък вечер ще оставим сърцата си на терена и ще излезем с чест от тази битка и с вашата неоценима подкрепа, с високо вдигната глава, ще докажем, че ЦСКА е над всичко.“


Впрочем, мачът с ТНС ще е бойното кръщене на анонимника в треньорската професия Гьоре Йовановски. Македонецът, известен като Сержанта, още няма работна виза, но за сметка на това облече екипа на печално известния си предшественик в ЦСКА Павел Дочев, който още е със старите инициали.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион