В друг интересен мач вдъхновеният Наполи постигна победа за историята. Водачът в Серия А направи забележителен обрат за 6:1 срещу Аякс в Амстердам. В същата група Ливърпул победи с 2:0 Рейнджърс и е втори с шест точки, на три зад Наполи.

Свързани новини

05.10.2022 15:23

Интер нанесе втора поредна загуба на Барселона в Шампионската лига

Видян 1828 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Интер постигна важна победа срещу Барселона в очертаващото се съперничество за второто място в групата им в Шампионската лига. Нерадзурите се наложиха с 1:0 с гола на Хакан Чалханоглу в добавеното време на първата част.
По-рано Байерн спечели с 5:0 срещу Виктория (Пилзен) и се утвърди на върха с девет точки от три мача. Интер е втори с шест, а Барселона остава с три след втората си поредна загуба в надпреварата. След седмица каталунците ще имат важната задача да победят Интер на Камп Ноу с надеждата, че няма да се повтори развоят от миналата година, когато отборът отпадна още в групите.


Барселона владееше повече топката и играеше в познатия си стил, но не успя да постигне целта си. Интер поведе с гола на Чалханоглу, който стреля от далеч по земята в долния десен ъгъл. През второто полувреме Барселона нападаше почти постоянно. В края каталунците вкараха, но голът не беше зачетен заради игра с ръка.

"Ядосан съм от съдийството. Това просто не беше честно. Съдията трябва да обясни защо взема тези решения. Категорично не съм щастлив", лаконичен бе треньорът на испанците Шави след края на мача, който добави, че на футболистите му предстоят три финала в оставащите три мача от груповата фаза.
В друг интересен мач вдъхновеният Наполи постигна победа за историята. Водачът в Серия А направи забележителен обрат за 6:1 срещу Аякс в Амстердам. В същата група Ливърпул победи с 2:0 Рейнджърс и е втори с шест точки, на три зад Наполи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и