В първия сет и двамата направиха по два пробива, за да стигнат до тайбрек при 6:6. Той също премина изключително оспорвано, като по-опитният Ивашка успя да се наложи с 10:8.

Свързани новини

27.09.2022 10:12

Григор ще играе срещу беларусин в сряда

Видян 2347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иля Ивашка от Беларус се наложи над шведа Микаел Юмер с 7:6 (8), 4:6, 7:5 в драматичен мач на АТР 250 тенис турнира в София, който продължи 3:22 часа.

Така именно беларусинът, който е под номер 71 в световната ранглиста на АТР, ще е съперник на най-добрия български тенисист Григор Димитров във втория кръг на турнира. Мачът на третия поставен българин ще бъде в сряда, не преди 18 часа.

В първия сет и двамата направиха по два пробива, за да стигнат до тайбрек при 6:6. Той също премина изключително оспорвано, като по-опитният Ивашка успя да се наложи с 10:8.

Микаел Имер обаче не се предаде и успя да направи пробив във втория сет за 2:1, след това го затвърди за 3:1 и успя да поддържа аванси си, като спечели с 6:4.

В третия сет тенисистът от Беларус успя да поведе с 3:0, а след това и с 4:2, но шведът пак не се отказа, върна пробива и се стигна до 5:5. Ивашка отново взе аванс, а в 12-ия гейм успя да пробие и спечели мача след 7:5.

Димитров и беларусинът са играли два пъти до момента и са си разменили по една победа. Гришо спечели миналата година в Женева с 6:4, 6:4, а през август 2021 година Ивашка се наложи във Вашингтон с 6:2, 7:6.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни