Гришо отговори и на въпрос защо не сме го гледали от пет години в надпреварата в Арена Армеец, след като я спечели през 2017-а

Свързани новини

26.09.2022 10:30

Няма по-хубаво от това да играеш на родна земя: Григор Димитров

Видян 1454 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Григор Димитров, който бойкотираше домашния турнир заради прекомерните си претенции години наред, даде пресконференция преди началото на турнира Sofia Open, който се очаква с огромен интерес именно поради присъствието му за втори път след триумфа му през 2017 година.


"Винаги съм се радвал, когато съм на българска земя. Мисля за страната си постоянно, не само за публиката тук. И очаквам страхотна седмица с много добра публика - каза Димитров. Всеки тенисист би искал една доза увеличение на пулса, една позитивна енергия в края на сезона. Аз също опитвам да използвам позитивната енергия от феновете. Където и по света да играя, има българска подкрепа и винаги се чувствам много добре от това, и опитвам да я използвам. Няма по-хубаво от това да играеш на родна земя, защото тук това усещане е особено силно, за което благодаря на хората. И естествено си пожелавам още една неделя да прекарам тук (финалът е идната неделя)."


Гришо даде нещо като неубедителен отговор на въпрос защо не сме го гледали от пет години в надпреварата в Арена Армеец, след като я спечели през 2017-а:
"Разбирам, че за турнира е много важно да участвам. Така се случват нещата в последните години, че турнирите са в странен график, програмите се променят. Имаше много промени през последните две-три години, всичко беше много деликатно. Всичко беше много различно като планиране."


Той коментира и темата за раздялта с треньора Данте Ботини.
"Обмислям още вариантите за треньор, решението беше взето и продължавам напред, без да бързам. Годината като цяло е добра, но очаквах малко повече от себе си в дадени моменти. Имаше контузии и проблеми, които пречеха, но това е тенисът”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей