Свързани новини

14.12.2012 16:17

Hugo Boss харесаха българската изпълнителка Rachel Row

Видян 1148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дебютният сингъл на Rachel Row – Follow the Step - беше поводът световноизвестното дуо в електронната музика Catz ‘N Dogz да включи младата изпълнителка в своя лейбъл Pets Recordings. Двамата успешни DJ-и, чиито композиции влизат в компилациите на Ministry of Sound, чуват Follow The Step в радиопредаването на DJ Tiesto и веднага се свързват с Rachel с предложение да подпише договор с техния лейбъл.


Първият отзив за талантливата изпълнителка идва от модния гигант Hugo Boss, които споделиха оригинала на дебютния й сингъл Follow The Step за свободно сваляне на официалната си страница. На адрес http://www.hugoboss.com/de/en/blog/follow-the-step-in-the-name-of-love/ от Hugo Boss поздравяват всички свои почитатели със сингъла на Rachel, а в коментар не пестят комплименти за „прелестната българка с мек, успокояващ глас”. Освен че са фенове на музиката й, от Hugo Boss проявиха интерес към Rachel Row и за бъдещи проекти, които засега изпълнителката ще запази в тайна.


Sven Vath включи бийт ремикса на Follow The Step в ексклузивния си лайв на 12.12.2012 г. в най-популярния сайт за стрийминг на диджейски сетове – Boiler Room. Ремиксът е създаден от българския електронен гуру KiNK, който също неотдавна впечатли с интересното си представяне в Boiler Room. Оригиналът на Follow The Step и 3-те му ремикса се разпространяват не само по дигитален път, но и на винилова плоча. Електронните версии вече звучат в ефира на световни радиостанции като Radio1 на ВВС и Ibiza Global Radio.


Скоро Rachel Row ще представи и видеото към ремикса на KiNK, отново заснето под режисурата на Петър Вълчев и Ян Петров.


Rachel Row направи кавър на популярното от 80-те години парче на Europe “The Final Countdown”. На 12.12.12 тя сподели на Facebook страницата си, че смята всякa една песен, независимо колко е досаднa, за възможност да звучи красиво с различен аранжимент“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци