Свързани новини

09.08.2011 11:48

Камелия Тодорова се кандидатира за вицепрезидент

Видян 4080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джаз певицата Камелия Тодорова се кандидатира за вицепрезидент на предстоящите на 23 октомври избори, съобщиха от ЦИК. Тя е подгласник на кандидата за президент Димитър Куцаров. Той е собственик на охранителна фирма и бивш частен детектив, информира Блиц. "Стандарт" отбелязва, че името на Куцаров нашумя покрай конференцията "Религията в полза на човека", организирана от фирмата му БФК. На форума се събраха висши духовници от всички основни вероизповедания от 20 държави. Миналата година Куцаров организира друга конференция, посветена на енергетиката.


Двойката е издигната от инициативен комитет. Камелия Тодорова е член на ръководството на Национално движение ДНЕС (Движение за национално единство и спасение), което се обявява срещу монополите.


От 5 август досега заявления за участие в президентските избори в ЦИК са подали 7 партии и 3 инициативни комитета, информира Vesti.bg. Партиите са ГЕРБ, Български демократически форум, ВМРО-БНД, СДС, ДСБ, Национален фронт за спасение на България и "Атака". Срокът за регистрацията на партиите им е 18 август. Медии припомнят, че освен Камелия Тодорова още един музикант обяви намерение да атакува "Дондуков" 2 - Светльо Витков от „Хиподил”, автор на хита "Скакауец" . Той обяви, че ще се кандидатира за президент на 1 април и това прозвуча повече като първоаприлска шега.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей