Свързани новини

30.08.2010 15:47

Зарязан разбойник преби и отвлече гаджето си

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известна русенска фигура от подземния свят преби и отвлече приятелката си. Турист станал свидетел на жестока разправа с беззащитна жена на паркинг край река Ропотамо край Китен, позвънил в полицията вчера. Той разказал, че е видял двама мъже да бият и ритат млада жена. След побоя тя била натикана в черен автомобил с чуждестранна регистрация, който отпрашил за Бургас.


Служителите на реда реагирали на подадения сигнал и спрели автомобила на КПП на входа на Бургас. Когато полицаите видели, че на предната седалка лежи в безсъзнание 30-годишна жена от Русе. Тя веднага е била изпратена с линейка в МБАЛ-Бургас, където лекарите констатирали, че й е нанесена средна телесна повреда. Жената е с избити предни зъби и прободни рани по главата и крайниците.


Колата е шофирана от побойника - Росен Ц., 38-годишен от Русе, съобщиха от полицията. Заедно с него бил и приятелят му Стоян Т., също от Русе. Росен Ц. бил криминално проявен, и друг път осъждан за хулигански прояви, уточниха от полицията. Разследването показало, че жената е имала интимна връзка с Росен, но не е искала до се вижда повече с него и от страх, че няма да я остави да го напусне, избягала в Китен при своя приятелка. Мъжът обаче тръгнал да я преследва и заедно с приятеля си я намерил и отвлякъл. Пред полицаите двамата обяснили, че от боя жената припаднала и затова тръгнали към реката - да я свестяват. Мъжете са задържани за 72-часа в Районно управление Приморско. Повдигнато им е обвинение за нанасяне на средна телесна повреда и отвличане.


Росен Ц. е известен в Русе с това, че през 2007 г. за хулигански побой пред заведението Мулен руж в града е наказан с 10 месеца пробация и 20 % удръжки от заплатата, пише Русе инфо. В началото на 90-те той се прочул с това, че избягал от конвой към ареста, където е ескортиран за друго престъпление. След това заминал в чужбина и се върнал, след като изтекла давността на обвинението.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци