Свързани новини

29.07.2010 14:51

Пак удрят Бербатов с отвличане

Видян 2077 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пореден слух за отвличане разтърси живота на мегазевздата на българския футбол. След като  от края на миналата година до сега той, половинката му Елена и дъщеря им Деа последователно ставаха обект на похищение с различни мотиви, най-големият британски таблоид Сън гръмна с новината, че този път жертвата е брат му. 


Според автора на статията Гай Патрик 29-годишният нападател на Манчестър Юнайтед (който в навечерието на излизането на статията не игра при победата 5:2 над американските звезди на турнето в Щатите) следи развитието на ситуацията в родния си Благоевград, където Асен Бербатов е в неизвестност от един месец.


„Счита се че 23-годишният Асен е затънал в дългове заради магазина, който управлява заедно със съпругата си Мими. Преди три месеца полицията нахлу в дома му, конфискувайки компютри и документи във връзка с предполагаеми измами с кредитни карти и банкомати, свързани с модния бутик. Приятели на Асен съобщават, че след това той е изчезнал яко дим и не отговаря на телефонни обаждания. Миналата година имаше съобщения, че към семейството на Бербатов са отправяни заплахи за отвличане, придружени с искания на откуп за 500 000 паунда. Според слухове звездата на Юнайтед е в обтегнати отношения с брат си заради предполагаемата страст на Асен към хазарта и наркотиците“, пише Сън. Струващият 30 млн. паунда Бербатов бил получил даже съобщение за „допълнителни инструкции“ за брат си.


„Асен Бербатов не е отвлечен“, заяви дежурният офицер в ОД на МВР Благоевград. „На този етап няма подадена молба за отвличането на Асен Бербатов, но не мога категорично да твърдя“, че няма да постъпи такава“, допълни пресаташето на полицията в града Гергана Моралиева. Асен Бербатов е бил видян от приятели във вторник. Той живее на улица Васил Мечкуевски в непосредствена близост до обраното наскоро златарско ателие “Карат“.


„Написаното в Сън е пълна глупост“, каза майката на двамата Бербатови – Маргарита, която уточни, че всеки ден се чува с Асен. „Няма нищо вярно“, отсече пък мениджърът на Митко – Емил Данчев.


19' припомня първата среща на Бербо с българската мафия. Преди 11 години, когато е  изгряваща звезда на ЦСКА, той е отвлечен след тренировка от трима мъже, близки до покойния вече Георги Илиев, който искал да го накара да заиграе в неговия отбор Левски Кюстендил. "Това бе ужасно нещо, но беше отдавна", призна пред английските вестници бившият ас на Байер Леверкузен и Тотнъм.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв