Пред една от големите вериги днес тя ще призове за бойкот на кашкавала с надценка от 50%.

Свързани новини

02.03.2023 10:59

Ще предложим таван на надценката на 10 основни хранителни продукти: Манолова

Видян 1113 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще предложим таван на надценката на 10 основни хранителни продукти. Ще сложим вериги на цените на храните във веригите. Ще предложим в законопроекта да е упоменато каква е доставната цена и каква е продажната. Това каза Мая Манолова от коалиция "Левицата".

Пред една от големите вериги днес тя ще призове за бойкот на кашкавала с надценка от 50%.

Манолова сподели, че в Комисията по ревизията са установени стряскащи неща по казуса със замърсяването на въздуха. "В следващия парламент отново ще има нужда от Комисия по ревизията. Тя доказа своята ефективност, излязоха и други далавери. Левицата ще бъде гарант, че разследванията ще бъдат доведени до край и прокуратурата и съдът ще си свършат работата. На фокус ще бъде и спекулата с цените на храните", заяви тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 05.03.2023 00:12

    Дребна, дърта, блондирана, дебела циганка (вж. си тироида) се натиска да ми управлява държавата!С патериците на дърти цигански криминали! Аман-Аман! Мъ, офцо, я си вземай циганския катун барабар с примата от Банкя и Ко, Почти красивите и почти умните, и вся остальная, и БЕЖ в Пенджаб!

  • 005 Anonimen 04.03.2023 23:56

    Народ,който сам си е отрязал главата мисли с гЪзЪ си и го управляват гЪзове.

  • 004 якимов 02.03.2023 19:09

    Пътните договори на АПИ: над 80% от възложеното, или 2.5 млрд. лв., са незаконни Докладът на МРРБ и МФ за договорите излезе, ДНСК сега ще проверява всички обекти и претенциите на фирмите по тях Проверени са над 900 възлагания в цялата страна, като огромна част от тях са основни ремонти или реконструкции Споделяне 7556 прочитания 2 коментара 1 препоръчвания Запазване Огнян Георгиев Огнян Георгиев 15 юни 2022 16:06 Проверени са над 900 възлагания в цялата страна, като огромна част от тях са основни ремонти или реконструкции © Nadezhda Chipeva Бюлетин Вечерни новини Вечерни новини Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч. iakimov.sofia@gmail.com Вашият email Темата накратко АПИ е създала система за договаряне и разплащане "на тъмно", без надзор и контрол Проверка на ДНСК ще реши кои от тези строежи за 2.5 млрд. лв ще могат да получат плащания Гроздан Караджов обвини "Продължаваме промяната", че лъжат, според Асен Василев плащания могат да се случат само след санкция на парламента Огромна част от парите, които държавата дължи на пътните компании по договорите за поддържане на пътищата в страната, са договорени незаконосъобразно. Това е заключението на специалната комисия между Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Министерство на финансите, която трябваше да провери т.нар. "Златни договори" на АПИ, заради които пътните компании протестират вече две години, а регионалният министър Гроздан Караджов подаде оставка. Четете неограничено с абонамент за Капитал! Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент. АБОНИРАЙТЕ СЕ Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент 2 лв. / седмица за 12 седмици Вижте абонаментните планове Свързани статии 288 млн. лв. за най-големите строители от служебния кабинет 288 млн. лв. за най-големите строители от служебния кабинет 1 март 2023, 12:25 АПИ вече може да плати над 1.2 млрд. лв. на пътните фирми, ако реши (и намери пари) АПИ вече може да плати над 1.2 млрд. лв. на пътните фирми, ако реши (и намери пари) 29 ноември 2022, 16:04 АПИ иска да даде 2.4 млрд. лв. за пътни ремонти на любимите строители на ГЕРБ АПИ иска да даде 2.4 млрд. лв. за пътни ремонти на любимите строители на ГЕРБ 10 август 2022, 17:35 Служебното МРРБ: нови поръчки за зимата, ново лице в ДНСК и без големи плащания за строители Служебното МРРБ: нови поръчки за зимата, ново лице в ДНСК и без големи плащания за строители 9 август 2022, 17:03

  • 003 Anonimen 02.03.2023 17:45

    гУгУ-адвъртайзери, ако не престанете да ми пробутвате мАлОумните си реклами и да ми крадете битовете, ще си активирам адгарда

  • 002 Anonimen 02.03.2023 17:42

    А още по-голям минус на Майчиното ОПГ, е че е бъч от дърти криминали. ПЕНСИИТЕ ВИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ, АЙДЕ БЕЖ ЗА ГЪБИ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите