Свързани новини

03.08.2021 16:08

Рано е да се каже дали ще подкрепим кабинета на ИТН: ДБ

Видян 1337 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"След няколко часа имаме заседание на ПГ. Рано е да се каже дали ще подкрепим кабинета. Ще обсъдим всички плюсове и минуси", заяви съпредседателят на ДБ Владислав Панев, след като Има такъв народ (ИТН) представи състава на проектокабинета си пред тях.

"Доколкото виждам, имената на министрите са изтегли. Не бих искал да коментирам отделни имена", каза той.

"Г-н Христо Иванов е ангажиран, това не значи бойкот на преговорите", обясни неговото отсъствие съпредседателят на ДБ Цецка Бачкова от ДСБ.

От партията са поискали "Има такъв народ" да представят документ, който да потвъждава каква ще бъде управленската им програма. За коалиция между двете партии не е говорено. Днес ще бъде заседанието на парламентарната група, но предстои и заседание на органите на трите политическа партии, част от "Демократична България".

„Не мисля, че сме отравяли някакви томахавки, за да ги заравяме. Ние сме с цялото намерение да се отнесем сериозно към този въпрос, и ако имаме достатъчно аргументи, ще подкрепим това правителство. Не мисля, че шансовете са повече от 50%. От срещите на работните групи все още останаха теми за доизчистване", обясни Панев.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 03.08.2021 21:56

    Няма да се приеме в НС този кабинет ! На входа на НС "виси" надпис - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, какво направиха ИТН и по специално Трифонов за да се "СЪЕДИНЯТ" с другите партии за да са СИЛНИ (?)- НИЩО нали ? През цялото време тези чалгари показваха "МУСКУЛИ", но не и РАЗУМ, те биле първи, те щели да редят кабинет, да, но как ще постигнеш успех като не зачиташ друго мнение и си мислиш, че ти си единствен и прав ? Как ще постигнеш успех когато си "изчагъркал" първо надписът над входа, а с това и народът си на който сега дължиш обяснение защо продължаваш действията на това което искаш да "изчагъркаш", а именно диктата на ГЕРБ и Тиквата ? 12 години Тиквата управлява България сам с диктат, днес Трифонов иска точно същото, да управлява сам от стаичката България, той не иска съюз нито в ДБ, нито с Мая, иска да е сам на "върхът" ! Всичко се повтаря каквото беше с ГЕРБ сега ще е същото и с ИТН, ако ги гласуват...и преди 12 г. Тиквата обеща справедливост и добър живот, какво стана - НИЩО, диктат и мизерия, ИТН обещават "изчагъркване" и СПЛОТЕНОСТ, СЪЕДИНЕНИЕ - какво стана - ИЗМАМА, нито съединение, нито обединение, получи се ДИКТАТ от ИТН над другите партии които за разлика от ИТН бяха на протеста, но днес са извън "обсега" на чалгарите, които ИЗПОЛЗВАХА протеста....БЪЛГАРИНЪТ Е ЖЕРТВА ДНЕС НА ЧАЛГАТА...

  • 001 Anonimen 03.08.2021 19:54

    Съвсем резонно и правилно е да отидем на нови избори, аз въпреки, че гласувах за ИТН /голяма грешка/ не искам да ни управлява втори Борисов т.е.Слави Трифонов, защото за краткото време той доказа, че е диктатор, той "коли", той "беси" в ИТН, нито Тошкото, нито сценаристите му, нито другите му пионки имат право на глас, той от стаичката си управлява цялата покорна му шайка измислени политици на ИТН от там сам реди кабинети, който не е разбрал това е много жалко за него, значи е от породата "българска тъпоглава овца" ! Слави е интригант от първа ръка и комплексар, не могат да се забравят създадените от него интриги в ефир с А.Василев, К.Петков които се разбра, че "майсторски" му ги е "подхвърлил" Тиквата от Банкя, не може да "бракуваш" нещо което работи почти перфектно /сегашният служебен кабинет/, може да му смениш някоя "част", но да го унищожиш е престъпление извършено от идиот ! Всяка грешка човешка се поправя, но когато започне да прогресира вече се превръща в трагедия ! Днешно предложеният кабинет е "катастрофа" с пострадал ИТН ! НОВИ ИЗБОРИ Е РЕШЕНИЕТО ! Няма нищо страшно, дори е полезно, така ще се спестят пари, защото с избори се ликвидират корупцията и кражбата, пример е Белгия, тя не загуби, а спечели ! Който плаши с избори значи е корумпиран и крадец и трябва да бъде съден за заплаха към държавата !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни