Свързани новини

30.07.2021 17:07

Пламен Николов от ИТН получи мандата от Радев

Видян 3468 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Румен Радев връчи мандата за съставяне на кабинет на Пламен Николов, който е депутат от Има такъв народ (ИТН).


Справка в сайта на НС сочи, че Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 в гр. Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее английски, немски и руски. Бил е депутат и в 45-ото НС.


Според информацията, публикувана на сайта на ИТН той е доктор по философия на правото, политиката и икономиката на СУ "Св. Климент Охридски". Има над 15 г. опит в бизнес развитието и управлението на проекти, Генерален директор Европа, Близък Изток, ОНД и Африка, преминал през Мениджърски тренинг институт Сан Франциско САЩ, Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения. Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.


Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 01.08.2021 12:07

    до 003:Това,че си написал фраза на английски не ти пречи да си герберастки отпадък

  • 003 Anonimen 30.07.2021 22:15

    Fuck I care къде е учил и на какво е директор и ТОЗИ мангал. България е в национална катастрофа,пред пълна анихилация като държава и нация, търси се премиер и правителство, които поне да подпрат каруцата, ако не могат друго.

  • 002 Anonimen 30.07.2021 20:04

    България няма шанс ! Аман от комундурски наследници ! БКП през време на проклетия социализъм имаше една патерица БЗНС, днес в измислена от нея демокрация тя разполага вече с една "дузина" - БСП,ДПС,ГЕРБ,СДС-та цял куп,Патриотични елементи, а вече и с ИТН ! На мнозина няма да и се вярва, но скоро ще разберат, че за пореден път във време на демокрация правят грешният избор ! Да предложиш персона за Министър-председател в последният момент означава, че нямаш никакви умения в политиката, още по-малко пък в диалозите ! Този не е "положен" за Министър-председател от ИТН, а за жертва и да се отърват временно от хаосът и интригите които създадоха къде от неадекватност, къде от съзнателност...нови избори задължително, няма страшно от такива, щом Белгия не се уплашиха ние ще се плашим ли, с избори са "убива" мафията, а в България и чалгарията !

  • 001 Anonimen 30.07.2021 17:22

    Пожелаваме му успех и дано другите партии им дойде акъла и да го подкрепят.ДАНО,на Мая и Иванов не им имам голямо доверие-може и да ме опровергаят в положител аспект.Надавам се.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец