Свързани новини

03.08.2021 13:08

ГЕРБ няма да подкрепи кабинет на ИТН: Борисов

Видян 1016 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"ГЕРБ няма да подкрепи правителство на Има такъв народ (ИТН)", заяви на брифинг Бойко Борисов след заседание на изпълнителната комисия на партията. Той допълни, че депутатите от ГЕРБ ще влязат в пленарната зала и ще гласуват против предложения кабинет.


"Слушайки интервюто на Слави Трифонов, не си представям как ще продължат преговорите, без някоя партия да претърпи огромно унижение", посочи лидерът на ГЕРБ.


"Хубаво е, че Трифонов иска да поеме отговорност за това, което една година прави, въпросът е как ще го направи и дано го направи. Отговорността е изцяло тяхна", каза Борисов.


"Би трябвало да си дадеш сметка, че когато си получил с половин процент повече, и то само в чужбина, народът ти казва, че тази партия не бива да бъде изчегъртана", коментира той.


"Ресор по ресор не е направено нищо ново", допълни лидерът на ГЕРБ за действията на служебното правителство.


"Между двата избора имаше една илюзия, която се налагаше, че ще може да има правителство без ГЕРБ. Чудесно - ние искаме да сме на ръце разстояние от случващото се сега. Не мога да разбера тези, които казват - готови сме на нови избори", заяви още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 03.08.2021 19:31

    Идиотът на идиотите,Банкянската Тиква Куха / БТК /заяви днес на пресконференция на ГЕРБ /разбира се само от мисирки и вечните ръкопляскаджии на сбирките Биков,Сачева и още 3-4 мазни гербераста/,че иска България да има правителство което Слави ще състави, защото е много лошо да бъдат изхарчени още ПОЛОВИН милиард /този шебек познава ли цифрите е загадка/за нови избори, но ГЕРБ щели да гласуват против такова правителство !? Как е възможно да искаш нещо, но да гласуваш против него ??? 12 г. това шимпанзе управлява България, такъв срам никой народ не би сътворил, а се чудим защо по света ни сравняват с овцете ?

  • 001 Anonimen 03.08.2021 14:11

    Вчера беше едно, днес друго, утре трето, не случайно е осъден няколко пъти за лъжи. След като тоя нехранимайко 12 г командереше и крадеше тази държава и народ след него и хванат от улицата /в случая на шоу-кастинг/ може да бъде на върха на изпълнителната власт. Въпросът е дали и до кога тотално окрадения бълг.народ ще позволява това

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв