Свързани новини

05.01.2021 11:37

Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство: Борисов (Видео)

Видян 1080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Искам българите да знаят, че нашите строители работят на световна класа, за да може по АМ Хемус после да се минава за минути. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция с хеликоптер на строителните работи по автомагистрала „Хемус“, става ясно от видеоклип, публикуван на страницата на министър-председателя в социалната мрежа „Фейсбук“. Премиерът разгледа строежа на трасето край п.в. „Боаза“.

„Трябва да види министър Ананиев, защото струва близо 2 млрд. лв. Видяхме новото трасе и колко е напреднал процесът. Едната част вече е асфалтирана, изградени са и кръговите кръстовища и то само за няколко месеца в условията на пандемия. Това е изключително тежка местност. Почти цялото трасе стъпва на моста. Искам българите да знаят, че нашите строители работят на световна класа, за да може след това да се минава за минути. Работят като пчелички. Това за десетилетия напред ще промени облика на Северозапада и Севера. Вижда се колко много е направено. Тя затова АМ „Хемус“ е направена само до Правец, защото се вижда през какво минава. Ще се види разликата.
Снимайте, защото когато тръгне магистралата, веднага ще се забрави колко трудно е строена. Виждаме, че това е огромно строителство. Всичко се издълбава, а на други места се насипва, имаме и археология“, посочи премиерът.

„Прекрасна ни е държавата, но е трудна за строителство. Вижда се как се копаят баирите. Убеден съм, че хората вярват на това, което казваме, защото на много обекти показваме. Тази година ще пуснем отсечката Ловеч – Плевен. Всичко това се прави в условията на пандемия, когато други държави са в лодаун и хората не могат да излизат от вкъщи. А ние ще оставим на хората огромни обекти, които са направени“, допълни той.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог