Свързани новини

04.01.2021 10:02

Обещал съм на варненци Хемус и се строи на макс: Борисов

Видян 1245 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както и с най-ниския външен дълг в Европа", каза премиерът Борисов по време на работно посещение във Варна. Заедно с него бяха кметът на Варна Иван Портних и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. 


"Обещал съм на варненци Хемус и се строи на макс, а до Търговище ще е готово до няколко месеца. Много тежка работа", каза още той по време на проверка в компания за производство на бойлери. От ръководството му благодариха за мярката 60/40, а от стоя страна министърът на труда и социалната политика Деница Сачева поясни, че във Варна са запазени много работни места.


"Помня баща ми като купи на майка ми печка „Раховец“. Такава радост беше у нас. Сега социалистите като говорят какво е било. Било е радост за една печка "Раховец", "Москвич" и телевизор Рубин".


"Наблюдаваме ден за ден как се движи пандемията и дай Боже да я преодолеем", каза още Борисов, като допълни, че в пъти са повече оздравелите и изрази надежда в следващите месеци да се върнем към нормалния живот. Той призова за повече оптимизъм и ваксиниране. 


"Виждате мерките в другите държави, при нашите съседи от вкъщи не могат да излизат. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно управлява финансите, икономиката и здравните мерки", заяви министър-председателят.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да