За кои политически партии и коалиции ще гласувате?
01/03

Свързани новини

16.03.2022 09:23

ПП и ГЕРБ само с 1% разлика, БСП - четвърта

Видян 1790 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Продължаваме промяната (ПП) има 22,9% подкрепа и вече е на минималната дистанция от 1% пред ГЕРБ с 21,9%, сочи последното изследване на Тренд. Партията на Кирил Петков и Асен Василев губи 3,5%. Трето е ДПС с 11,4%, а БСП e на четвърта позиция с 10,4%.


 


За ИТН биха гласували 7,5%, следва ДБ със сходните 7,4%, но с 1% ръст. Покачване има при Възраждане, като партията ма Костадин Костадинов ги доближава със 7,3%.



Отрицателните оценки за работата на НС се покачват от 52% през февруари до 64% през март. Положителните оценки падат от 29% преди месец до 24% сега.



56% не одобряват работата на кабинета, а 29% са на обратното мнение. По данни на Тренд от началото на мандата положителните и отрицателните оценки за работата на МС бяха сходни (39% положителни и 40% отрицателни през януари и февруари).



При оценката за работата на президента Румен Радев динамиката не е толкова сериозна, но и там се регистрира спад, която прекъсва положителния тренд от последните няколко месеца.



През февруари 55% оценяваха положително работата на държавния глава, а 1/3 - отрицателно. Сега положителните оценки са 49%, а негативните са 39%.



Делът на песимистите за бг развитието вече е 47% и така става по-голям от този на оптимистите, които са  40%. Само месец по-рано стойностите бяха обърнати.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.03.2022 16:12

    Добре де,хайде сега да ВИДИМ и ТРЕНДА за тези които искат да ВИДЯТ ИСТИНАТА за: НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,..................,МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб",и тези ,които НЕ ИСКАТ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.