Свързани новини

04.07.2020 19:07

Поредният скеч на премиера. Моите отношения с бизнеса са коренно различни от неговите: Радев

Видян 3112 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак за равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е премиерът.

Така президентът Румен Радев коментира вчерашното изявление на премиера Борисов за отношенията между президент, премиер и бизнес, съобщава БНТ.

"Никой бизнесмен не ме е упрекнал в рекет и корупция. Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на господин Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване", допълни Радев.

Президентът е на посещение във високопланинската база Белмекен, свързано с инициативата "Спортувай с президента".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Непротивобайхуйствателствайте 05.07.2020 15:15

    По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков. "Радев!", отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя. Както твърди народното поверие: видиш ли президентския дрон, ще имаш пълно чекмедже с златни кюлчета и пачки с банкноти от 500 евро. http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/07/PARI88907.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/07/PA4KI73.jpg

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 05.07.2020 13:19

    Президентът е безпощадно точен! Воят на гербаджийските тролове е показателен. Банкянският бидон с л@йна е мобилизирал де що има гербаджийски пор да подлайва срещу Румен Радев - от Куко-бой до Фартенго, ама всуе. Радев е летец, а Борисов е пожарникар-шофьор.

  • 001 Гявулина Плювналиева 05.07.2020 13:18

    Президента Румен Радев каза „Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е премиерът" !!! Това не е България, това е периферен EURO МУТРО капитализъм, ще допълня Аз !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за