Свързани новини

03.07.2020 14:50

Помагал съм на Бобоков, няма нищо укоримо: Борисов

Видян 2696 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„От сутрин до вечер всеки се оправдава с мен. А аз никога не съм крил, че познавам целия бизнес”, заяви Бойко Борисов по повод твърденията на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков, че двамата са водили комуникация, предаде Нова тв.

„Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български инвеститор в чужбина и това е нормално. Няма нищо укоримо. Нали, за да открие завод в Румъния, трябва да се отиде там, да се говори и с техния премиер? Но аз не съм момиче да си пазя SMS-ите с години. Явно някои, които се имат за мъже, са далеч от мъжете и си пазят съобщенията, за да ги показват после”, коментира още Борисов. И категорично заяви, че подобни теми „само ни отдалечават от големите цели”.

Борисов съобщи още, че в петък сутрин е разговарял с членовете на Националния оперативен щаб. „Подсилваме болниците, така че да свикнем да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения”, заяви премиерът. И допълни: „Като гледам километричните опашки към Гърция, явно сме в добро здравословно и финансово състояние”.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.07.2020 18:18

    Баце и неговата Денонощна стража Велислава Дърева https://duma.bg/batse-i-negovata-denonoshtna-strazha-n218168 Къде си, Рембранде?! Разсъждения около една картина

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.