Кирил Петков заяви в неформален разговор с журналисти в кулоарите на парламента, че от ПП няма да влязат в зала, дори ако Бойко Борисов даде крачка назад с подкрепата за законопроекта на БСП. ПП настояват за оттеглянето на законопроекта от БСП.

Свързани новини

18.11.2022 09:24

НС не заседава поради липса на кворум

Видян 870 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неуспешна регистрация в начало на пленарното заседание. В залата влязоха само депутати от "Възраждане", ДПС, БСП и "Български възход" - общо 89.

Нямаше ги депутатите от ГЕРБ-СДС, "Демократична България" и "Продължаваме промяната".

Причина за това е не само, че Борисов свика групата в централата на партията, но и заявката на ДБ и ПП от вчера да бойкотират парламента, докато лидерът на БСП Корнелия Нинова не оттегли законопроекта, с който на практика се връща хартиената бюлетина.

Кирил Петков заяви в неформален разговор с журналисти в кулоарите на парламента, че от ПП няма да влязат в зала, дори ако Бойко Борисов даде крачка назад с подкрепата за законопроекта на БСП. ПП настояват за оттеглянето на законопроекта от БСП. Вчера лидерът на левицата заяви, че няма да направят това и определи реакцията като истерична.


Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова покани председателите на всички парламентарни групи на среща, на която да се изясни дали депутатите ще работят заедно за българските граждани или отиваме на поредни предсрочни избори.


"Нямам силата да свикам председателски съвет, това е молба към тях. Ще считам отказът от възможност за последен разговор като отказ изобщо да работи българският парламент. Липсата на възможност за разговор и дебати между председателите на парламентарните групи ще бъде демонстрация на ясното наличие на липсата на разум у някои".


Тя изрази съжаление, че се върви в посока всички усилия, положени за пленарна зала "Потвърждаване посоката на България", са на път да се окажат безсмислени. Срещата е насрочена за 10.40.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 алчни търтеи 18.11.2022 10:49

    А защо получават заплати, при това незаслужено и цинично високи?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак