Свързани новини

29.10.2021 09:30

Много съм огорчена - учители ме питат колко ми плащат да говоря лъжи: Проф Аргирова

Видян 2456 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вирусологът проф. Радка Аргирова призна, че не среща разбиране от представители на учителското съсловие на срещите на експертния съвет от медици с МОН, на които учените убеждават педагозите в това, че ваксините са безопасни.


"Много съм огорчена. Участвам в срещите, организирани от МОН с учителите... Там сме 14-15 професори и доценти, които даваме всичко от себе си, за да отговорим на всички въпроси. И въпреки това получавам въпроси: "Колко пари ви плащат, за да говорите лъжи?", разкри проф. Аргирова по NOVA News.


Ученият призова педагозите да проявят поне малко разум. "Това са учители, които учат нашите деца", възмути се вирусоложката. И допълни, че докато тя дава научни доказателства и говори с научна терминология за ваксините, от другата страна не й представят такива. Вместо това, учители й казвали, че има вода във ваксините.


"Как да ги обучавам? Какво да разговарям с такива хора? Ваксините са такива, каквито са", реагира проф. Радка Аргирова. Тя беше категорична, че ваксините срещу коронавируса са достатъчно проучени. "От 60 лежащо болни само двама са ваксинирани", даде пример от собствения си опит лекарката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 29.10.2021 09:49

    Не сема учителите, всички нормално мислещи хора биха Ви попитали защото не е нормално професор да говори такива несъстоятелни неща и това може да е резултат само на добро плащане, професор/?/!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог