Свързани новини

02.08.2021 14:08

Идва Тройната коалиция 2.0: И. Мирчев

Видян 2998 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Може би идва Тройната коалиция 2.0, а преходът продължава", написа Ивайло Мирчев от Демократична България (ДБ), който взе отношение след интервюто на Слави Трифонов от Има такъв народ (ИТН).


Според него интервютата на Трифонов и Борисов не се различават много, а Слави също е припознал Христо Иванов като враг номер едно, както и бившият премиер.



Ето какво написа Ивайло Мирчев в социалната мрежа:


"Има много какво да се каже за “интервюто” на Слави Трифонов, излъчено от Тошко, но мисля да започна с един любопитен факт - също както в изявите на Борисов, и във видеата на Слави най-споменаваният политик е… познахте - Христо Иванов. Враг №1 на… да, всички помним стария виц за Рейгън и тутраканската селищна система. Ама на мен поне вече ми се иска да излезем от старите вицове и да почнем да си говорим за тая дума, дето г-н Трифонов толкова не я харесва - за "политики" да почнем да си говорим.


Защото, противно на усещането на г-н Трифонов, който говореше за избирателите като за "уважаемите зрители", управлението на държавата всъщност не може да бъде шоу. Защото става дума за бъдещето ни. Става дума за това да отстраним ДПС от властта, да разглобим механизмите на задкулисието и да направим повторното им сглобяване невъзможно. Затова и не е особено релевантно оплакването на г-н Трифонов, че явно не били "симпатични" на никоя от другите формации в парламента. Симпатиите не са обект на политически разговор. Политиките са. Принципите са. Реформите са. Ангажиментите са. Опитът и интегритетът са. Останалото е бошлаф работа. Димки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Вивиана 03.08.2021 09:45

    Аре Славчо, начеса си крастата, показа се в целия си блясък - чалгаджия, гримиран болник, киселяк и критикар. Разбрахме, целият свят ти е крив, само ти си върхът. Време е да подвиеш опашка и да спреш да нанасяш щети на България, ако толкова я обичаш според патриотарските ти чалгализирани песнички. Намразихме ги заради твоя просташки аранжимент, дум-дум и бум-тряс. А Иво Мирчев е прав и това че досега не е бил в активната парламентарна политика е само негов плюс.

  • 004 Калин 02.08.2021 20:54

    Мирчев до вчера не знаеше къде е парламента, днес вече се прави на голям анализатор. Голям е, ама само на килограми.

  • 003 Тихомир Томов 02.08.2021 20:28

    За жалост положението с кадрите вследствие на пробойната в Образователната система и наличието на всички видове наркотици е трагично ..........

  • 002 Anonimen 02.08.2021 15:04

    001, не се изказвай без да разбираш какво пишеш и говориш ? Типичен чалгар си или гербераст, само те са с малко мозък като теб !

  • 001 Anonimen 02.08.2021 15:00

    Няма да стане и с похватите на вашия Ристьо Гербера!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева