Свързани новини

29.05.2009 11:51

Борисов няма да участва в нови дебати

Видян 1526 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов няма намерение да участва в телевизионен дебат с премиера Станишев. В края на миналата седмица Станишев изпрати открито писмо до трите национални телевизии с предложение да организират нов диспут между двамата, предаде БГНЕС.


"Отново напомням, че за мен Станишев е един провален политик и повторен дебат между нас двамата е излишен. Не може да има дебати с тях, след като приеха закон за боклука на столицата и след като си гласуваха псевдомажоритарен закон за изборите, за да спасят арестантите и да ги направят депутати", каза Борисов пред водещия на бТВ Николай Бареков.
"Станишев е изразител на интересите на Вълка и компания. Той е малкото вълче, защото големите вълци са скрити на друго място – в сараите. За мен темата за дебати с такива хора не съществува. Напомням на Станишев, че неговият началник и мандатоносител, в чието правителство е премиер - господин Доган - до този момент не се е явявал на никакви дебати, а вече десет години управлява държавата. Аз съм участвал в дебати със Станишев, Татяна Дончева и Бриго Аспарухов при всеки един избор, откакто съм в политиката и не съм лишил гражданите от информираност за моите идеи. Що се касае до информираността на обществото, ние от ГЕРБ в понеделник ще представим нашата програма за управление във всички секторни политики и ще направим публично обсъждане", каза още Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева