Свързани новини

28.05.2009 08:21

Станишев пише до БНТ, бТВ и НТВ за диспут с Борисов

Видян 1992 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на БСП и премиер на България Сергей Станишев изпрати открити писма до Българската Национална Телевизия, bTV и Нова телевизия, в които иска съдействие за организиране на лидерски дебат с неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.


"До провеждането на Европейските избори остават 10 дни – време, в което хората в България ще направят своя окончателен избор за това кого ще подкрепят на 7 юни. Тези избори са изключително важни за страната ни. Те ще определят не просто 17-те представители на България в Европейския парламент, а и пътя, по който тя ще върви през следващите няколко години", пише Станишев и добавя: "Изборите за Европейски парламент се провеждат във време на тежка световна икономическа криза, която засяга живота на хората както в страните от ЕС, така и в България. Всяко решение днес има отношение към този сериозен проблем. Затова смятам, че е в интерес на хората в България да имат възможността да направят сравнение между идеите, предложенията и вижданията на двете основни политически сили в страната - БСП и ГЕРБ."


"Искам и съм готов да изляза на диспут срещу Бойко Борисов. Отново се обръщам с молба за съдействие при организирането през следващата седмица на лидерски дебат, който да се излъчва директно в националния ефир в най-гледаното телевизионно време. Вярвам, че един подобен дебат между двамата основни политически лидери в държавата е в основата на честните демократични избори", се казва в писмото на Сергей Станишев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.