На 14 септември се навърва половин година, откакто неизвестни и досега поръчители и изпълнители запалиха вратата на дома на основателя на 19 минути Борис Ангелов

Свързани новини

13.09.2022 13:39

6 месеца от палежа при основателя на 19’: виновни и наказани няма, благодарение на Бойко Рашков

Видян 2891 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 14 септември се навършва половин година, откакто неизвестни и досега поръчители и изпълнители запалиха вратата на дома на основателя на 19 минути Борис Ангелов.


Ужасяващо завръщане в 90-те години, когато мафията вилнееше необезпокоявана от властите и извършваше подобни престъпления за назидание. Оттогава те все й трошат гръбнака, късат й опашката, правят й гръмки акции, изреждат се на върха на МВР титани на битката с нея, а правителства твърдят, че ги били свалили, защото аха да преборят мафията. И нищо!



Защо на практика няма разследване, няма резултати, няма обвиняеми, а още по-малко да има наказани по един прост случай, особено, като се има предвид, че поне извършителят му е заснет от десетки камери, налични на мястото на инцидента, два пъти е минал покрай охраната на същото това място? Защо положението е: не знам, не чух, не видях и от страна на въпросната охрана, и на полицията – както в ресорното 6-о районно управление, така и в СДВР? Защо няма проведен един нормален разпит, няма и никаква друга свършена работа?
Елементарно, Уотсън!



Защото нишката води към властта, разбира се. Защото там са поръчителят или поръчителите на престъплението.
Няма друга логика, поради която полицията демонстративно бездейства от първия момент на случилото се и лансира версии като „невинна детска игра” във вид на подпалване с нафта на входна врата в охраняван комплекс късно вечер в понеделник, когато целият е пълен с народ и рискът за залавяне на извършителя се очаква да бъде 100-процентов. Ако не на място, то поне по записите на десетките налични камери.



Нали знаете лафа: „Ако се гоним, ще се хванем”. Водени именно от него, великите меверисти на Бойко Рашков – министър на вътрешните работи в повече от 4 и половина от въпросните 6 месеца, под лично неговия контрол, не търсиха нищо, защото знаеха кого ще хванат.



Обръщаме се към всички – извършители, изпълнители и пазещи им чадър: никой не е забравен и нищо не е забравено. Вие не се гоните, но ние ще ви хванем.
Колкото по-късно това стане, толкова по-зле за вас!
Надежда всяка тука оставете!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион