Според червените съветници обикновено депутатът действа чрез други лица и фирми, но през последните седмици лъсна сделка на Демакс - печатницата, която той декларира като своя собственост.
01/03

Свързани новини

12.09.2022 16:32

С клиент на прокуратурата, който ударно добива общински морски терени, БСП ни учи как да се справяме с кризата

Видян 5082 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съветският възпитаник, бившият партиен секретар и настоящ червен милионер Петър Кънев беше изборът на БСП за дебатите по бТВ как да се справим с кризата, с които започна седмицата на драгия български зрител. Кой е той? Разказваме, понеже като депутат от 2005 г. до този август приносът му е предимно към текстове в закони, които облагодетелстват декларирания от него печатарски бизнес – от принта на бюлетините и протоколите за изборите до екостикерите, които удвоиха цените на прегледите на 3,5 млн. български шофьори.


Ето кой е той и как бори кризата за наша сметка, с нашите пари на данъкоплатци и на гърба на горките червени бабички, които гласуват на изборите за такива като него:


Корнелия Нинова реши да открие националната кампания на БСП в Бургас, където водач на листата, в нарушение на устава на партията, е милионерът Петър Кънев.



Макар докарал „сипматизанти” с бял автобус, същия като оня, с който като депутати при режима на Орешарски двамата със сегашната му лидерка ягаха от обсадения парламент, на пуснатите лично от Нинова снимки от дрон можеха да се преброят едва 113 души, а правостоящите наоколо двадесетина бяха пиари, журналисти и шофьори на кандидатите. И това от 80 000 членове на БСП, при това в 200-хиляден град като Бургас.



Същият Петър Кънев е клиент на прокуратурата  във връзка с палежа на вратата на дома на основателя на 19 минути Борис Ангелов, както съдим по документ, с който разполагаме в редакцията.


Софийската апелативна прокуратура го разпитва поради възможна връзка между жалба за оказване на натиск като възможен мотив за престъплението, извършено на 14 март 2022 г. По него МВР при кабинета Петков - Нинова не си мръдна пръста да извърши дори елементарни действия извън вечерта на нарочно запаления пожар, който можеше да доведе и до отнемане на живота на журналиста.

Защо му е на Кънев, който е от Ямболско и свали 5 ПЪТИ резултата на БСП в Бургаска област, да бъде депутат именно от южното крайбрежие? Поредица от далавери с имоти.

Вече сме разказвали за земята на първа линия, набавена


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се