Докато Корнелия Нинова ругае Бойко Борисов, водачът на нейната листа за Бургаска област, където на 3 септември тя открива националната кампания на БСП, трескаво работи с генералската партия, за да придобива земи в апетитната община Царево.

Свързани новини

02.09.2022 13:39

Как БСП-водачът Кънев милионерства с общински морски имоти на гърба на червените съветници и гласоподаватели?

Видян 7438 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докато Корнелия Нинова ругае Бойко Борисов, водачът на нейната листа за Бургаска област, където на 3 септември тя открива националната кампания на БСП, трескаво работи с генералската партия, за да придобива земи в апетитната община Царево.


Той е некоронованият крал на Ахтопол - даже момчето за всичко от незаконния му и недеклариран хотел там, построен на общинска земя при цена 13,5 евро на кв.м. - десетки пъти под пазарната, беше вредено от него - червения депутат - многомандатник за кмет от ... ГЕРБ, победил кандидата на БСП, но интересите му за имоти са из цялата селищна система на морския бряг.


Червените съветници в общинския парламент се оплакват: заради интересите на Кънев, който успя за 5 години да срине 5 ПЪТИ подкрепата за БСП в Бургаска област  - преди неговото депутатстване тя беше най-силната за червените в цяла България, а днес дава процент по-нисък и от 102-годишното й електорално дъно, те са принудени да гласуват заедно с ГЕРБ, на който през останалото време играят яростна опозиция. Целта е да не се пречи, когато Кънев има апетит към даден общински имот.

Според тях обикновено депутатът действа чрез други лица и фирми, но през последните седмици лъсна сделка на Демакс - печатницата, която той декларира като своя собственост. Същата печата и бюлетините, които въпреки машинния вот държавата печата и то за 7,5 млн. избиратели при реално преброени от НСИ 5,6 млн., и протоколите за изборите, а също така мразените от 3,5 млн. бг шофьори незаконни и ненужни екостикери - новия данък, който вдигна цените на автопрегледите от 20 до 30 лв.


Припомняме, че държавата финансира дори купуването на машината за въпросните холограмни лепенки през еврофондовете и то на Министерството на икономиката, което беше подопечно на Кънев като председател не Икономическата комисия на парламента - чиста проба конфликт на интереси и сливане на властите, противно на Конституцията и



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Сонкя Кютук-Ли- Алибашиева 02.09.2022 22:43

    Петър Кънев = на https://narod.bg/2022/09/02/%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-narod-bg-%d0%bb%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0%d1%82%d0%b0/

  • 001 за милиони няма закони 02.09.2022 16:41

    Че Корнелия е корумпирана и толкова алчна, че предпочита да осребри шефстването си, от колкото да бъде морална и честна с бедния си електорат е неоспорим факт. Но какво прави Гешев и защо прокуратурата не се заеме с този крадец и педофил за пореден път червен депутат направен от Корнелия?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци