Свързани новини

01.01.2021 08:12

2021: Супер хороскоп

Видян 27894 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Годината на Водолея ни вкарва в нов 12-годишен Юпитеров цикъл и нов 30-годишен сатурнов цикъл, така че със сигурност носи промяна. Точните хороскопи винаги са индивидуални - вземат предвид не само датата, но и часа и мястото на раждане, а когато се четат общите, добре е да се поглежда не само рождената зодия, но и асцендента, за да добие човек представа какво го очаква действително, уточнява известният астролог Мира Кунева пред Елена Пенчукова, която прогнозира:


По-добра година за Овните

След нелеката 2020 г., 2021 г. трябва да бъде по-добра за Овена. 11 дом им носи нови приятелства, нови съдружия, нови връзки и нови възможности. Родените в първата половина на знака ще започнат дългосрочна реализация на нови проекти.


Телци на кръстопът

Телецът е в напрежение с Водолея и 2021 г. го поставя на кръстопът в работата, в бизнеса. Възможни са трудности в тази област, но и в сърдечната - даже разпад на връзки. Не е добро време за финансови рискове.


ОК година за Близнаците

Близнаците са въздушен знак - в едно семейство с Водолея, така че годината им би трябвало да се оформи като нелоша. Трябва да насочват очакванията си и в любовта, и в бизнеса, към хора и организации от чужбина. Ще бъдат в светлините на прожекторите, здрави и с настроение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.