Свързани новини

05.01.2018 15:21

ДНК анализ доказва, че Росен Ангелов е убиецът

Видян 2262 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ДНК анализ доказва, че Росен Ангелов е извършителят на шесторното убийство в Нови Искър. Той е действал сам и не е имал съучастник.Това заяви шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов на брифинг в Съдебната палата, съобщи Нова тв.


Аутопсиите показват, че всяка жертва е убита с няколко изстрела, като в главата на всеки е произведен контролен изстрел, обясни още Сарафов.


"Убиецът все още не е задържан. „Благодаря на целия екип от прокурори, разследващи полицаи, полицаи от специалните полицейски сили. Те положиха денонощен труд и не са се прибирали по домовете си от 2 януари почти до настоящия момент. Всички колеги вложиха душа и сърце, за да може това убийство да може да бъде както разкрито, така и доказано. Този огромен обем от процесуално-следствени действия доказва по несъмнен начин автора на деянието – Росен Ангелов", каза още Борислав Сарафов. 


Росен Ангелов е имал интимна връзка с Кети Кюхова шест месеца преди убийството.


"Мотивът на извършителя на убийството е личен и е свързан с интимни отношения и връзка с Кети Кюхова – тя е била убита първа, каза главният секретар на МВР гл. комисар Младен", предаде Фокус.


"Лицето има особен характер и го прави изключително раздразнителен в случаи, когато бъде отхвърлен. Проявявал е и ревност към мъжа, с когото тя е живеела на семейни начела. Майката на Кети е била наясно с тази връзка“, допълни Маринов и уточни, че това са свидетелски показания.


 „Според нас Кети е била първата жертва. Останалите са били за заличаване до достигането до извършителя. Кети най-вероятно е била убита не там, където я намерихме. Ако извършителят съдейства, може да се получи промяна“, каза още Младен Маринов и посочи, че тя е била застреляна в гръб", добави Младенов. Борислав Сарафов уточни, че първи в къщата в Нови Искър са застреляни Неделчо, синът му Георги и майката на Кети - Еленка, които са били на първия етаж. 16-годишната Нанси и приятелят й Боби са избягали на втория етаж и са се опитали да се скрият. Росен Ангелов обаче ги е намерил, като е изкъртил с ритници вратите.


Убиецът има три присъди. Едната е за кражба, втората – за изнасилване, а третата присъда е за това, че в село Луково е съблякъл дете на 12 години и блудствал с него. За това престъпление е осъден на осем години затвор. Той обаче не е изтърпял наказанието си, защото се е укрил. През 2009 г. е обявен за общодържавно издирване.


Ангелов е обект на разследване и за кражба и обсебване. Обект е и на още едно наказателно производство, което тече в момента, което също е за блудство на лице под 14-годишна възраст.


На мястото на убийството са извършени 16 огледа и са назначени 91 експертизи. 21 свидетели са разпитани пред съдия. Оръжието все още не е открито, но всички гилзи от местопрестъплението и гилзите, иззети от къщата, където се е укривал обвиняемият в село Луково, са едни и същи и са изстреляни от едно и също оръжие. Сградата във вилната зона на Луково все още е с неустановена собственост, допълни шефът на СДВР Ивайло Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци