Свързани новини

03.01.2018 09:33

Издирваната Кети Николова е открита мъртва в бунар

Видян 1901 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Издирваната във връзка с петорното убийство в Нови Искър 44-годишна Кети Николова е намерена убита близо до джип БМВ Х 5. Източници на Клуб Z твърдят, че тялото на жената е било захлупено в бунар, като е направен опит то да бъде прикрито. Мястото е сравнително надалеч в Балкана - на няколко километра от къщата на трагедията.  С Кети жертвите стават шест.

Свидетел, който е влязъл заедно с полицията, заяви пред БНТ, че според него убитите са застреляни с по няколко куршума. Част от хората са видени половин час преди Нова година. Сигналът е подаден от брата на един от убитите.

  Убити са мъжът на Кюхова - Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.), която е била почти неподвижна. По данни на свидетел тя е била в леглото си.

  Една от жертвите в Нови Искър Георги Юнаков, е работел като санитар в държавната психиатрична болница Свети Иван Рилски. Това съобщи тази сутрин пред Нова телевизия д-р Цветеслава Гълъбова - директор на клиниката.

Младият мъж постъпил на работа наскоро.
 
„Интелигентно момче беше, много добре си вършеше работата, болните го харесваха. Не е ставало дума да има проблем, никаква промяна в поведението му нямаше”, каза още тя.

Според нея при такъв тип престъпления обикновено убиецът е емоционално обвързан.

„Убийството е извършено с аптекарска точност. Според мен това изключва версията за афект. По-скоро е хладнокръвно, премислено, подготвено убийство. Или този, който го е извършил, е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание", добави д-р Гълъбова. 

Продължава разследването по случая. Очаква се по-късно официална информация от МВР.  В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на убития Неделчо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева