Свързани новини

10.08.2016 13:14

Ген. Радев е възможният кандидат на БСП и АБВ

Видян 1325 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Подалият оставка командир на Военновъздушните сили генерал Румен Радев е възможната обща кандидатура на левицата за президент. Това стана ясно на среща на ръководствата на БСП и АБВ в парламента, предаде БНР.

Окончателното решение ще бъде взето на заседание на ръководните органи на двете партии. Формулата за явяването на предстоящите избори за държавен глава ще бъде коалиция от партии.

Още преди десетина дни ген. Радев подаде рапорт за напускане на армията. По-рано днес правителството реши да предложи на президента освобождаването на Радев от поста командир на Военновъздушните сили и от армията.


  Лидерът на АБВ Георги Първанов заяви след разговорите, че "водени от доброто желание да имаме силна и убедителна кандидатура от АБВ снехме от обсъждане нашите две кандидатури - моята и на г-н Ивайло Калфин", предаде „Фокус“.

„С днешната среща контактните групи на АБВ и БСП изпълниха задачата, която бяха поставили от своите ръководни органи. Както и друг път и сега искам да кажа, че ние подхождаме с респект към всички номинации на нашите партньори и не вземаме страна във вътрешнопартийните спорове за това коя кандидатура е по-подходяща, по –перспективна и т.н“, посочи Първанов.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион