Свързани новини

03.08.2016 15:08

Гоце: Аз направих Радев генерал

Видян 2366 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Георги Първанов уличи Корнелия Нинова в лъжа, след като вчера тя се кълнеше, че президентът (2002 г.- 2012г.) няма нищо общо с ген. Радев.


"Аз го направих генерал. Ген. Румен Радев е летец, с високо образование, има специализации. Той е геренал на духа, не просто на службата. Радев е по-обединителна фигура, отколкото който и да е политик”, заяви пред Нова телевизия лидерът на АБВ .


  "Трябва да избираме между критериите дали един политик е избираем и дали той би бил добър президент”, категоричен е Първанов.

 Радев има много малко номинации в структурите на БСП и то идващи основно от организации близки до най-приближените на Корнелия Нинова. Вчера лидерът на БСП категорично заяви, че тя е лансирала кандидатурата на Радев, който е непознат за широката общественост, с което пое отговорност за негово пребиваване на политическия терен.

Преди дни Агенция БЛИЦ съобщи, че номинацията на БСП ще е в лицето на ген. Румен Радев, който е близък до Георги Първанов и АБВ. В замяна на "компромиса" БСП да издигне човек близък до АБВ, хората на експрезидента щели да получат 1/3 от избираемите места в листите на левицата на бъдещите парламентарни избори.

На въпрос дали са възможни предварителни парламентарни избори малко след президентските, Първанов заяви: "Ако ГЕРБ загуби, но от това не следва автоматично необходимостта от предсрочни избори, но във всеки случай ще се разбере, че има промяна в настроението на избирателите".



  "Премиерът Борисов очедивно е притеснен. Вчерашното му изказване издава страх. Той е уплашен от такъв тип кандидатура. Но на България не ѝ трябват избори, които просто да преброят симпатизантите на левицата и на десницата", добави лидерът на АБВ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и