Свързани новини

11.11.2010 16:53

Путин парализира София

Видян 1966 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двудневната визита на министър-председателя на Русия Владимир Путин у нас, буквално ще блокира движението в София.


От 18 часа утре до отпътуването на делегацията се забранява спирането и паркирането на автомобили, закриват се синята зона и служебният абонамент по улиците Ген. Йосиф Гурко, от Г. С. Раковски до Леге, по Александър Батенберг от ул. Ген. Йосиф Гурко бул. Цар Освободител, по ул. Дякон Игнатий от ул. Ген. Йосиф Гурко до бул. Цар Освободител и по ул.Дякон Игнатий – служебния  абонамент на паркинга на Министерството на транспорта.


В събота, 13 ноември, от 7 часа до отпътуването на делегацията се забранява спирането и паркирането на автомобили по локалните платна на Цариградско шосе - от бул. Брюксел до Орлов мост, двустранно. Под запрещение за корли ще бъде и локалното платно на бул.Цар Освободител - от площад Орлов мост до бул. Васил Левски. Затворени ще бъдат и паркингите на Националния стадион Васил Левски- пред централния вход и при сектор Г, както и площадите  Народно събрание, Александър I, Атанас Буров и Независимост.


Пак от 7 часа в събота до отпътуването на делегацията се забраняват спирането, паркирането и престоят на автомобили по ул. Мими Балканска, по бул. Брюксел, по бул. Цариградско шосе до пл. Орлов мост. Табу за коли ще бъде и по бул. Цар Освободител от пл. Орлов мост до пл. Независимост, по бул. Княз Ал. Дондуков от пл. Независимост до бул. Васил Левски. Затворен ще остане и бул. Евлоги  Георгиев - от ул. Ген. Йосиф Гурко до пл. Орлов мост и по ул. 15 ноември от ул. Оборище до пл. Народно събрание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец