Свързани новини

03.07.2009 17:01

Тормозената дъщеря на Лъчо Мозъка с диагноза „двустранна глухота“

Видян 3379 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сериозно влошаване на здравословното състояние на Мариела Иванова, дъщерята на депутата и шеф на софийската организация на ГЕРБ Лъчезар Иванов, известен като Лъчо Мозъка, е причината делото за домашно насилие, заведено срещу него да бъде отложено за 10 юли, научи 19`.
Според близки на семейството момичето е било прието в ИСУЛ, където е останало на системи 10 дни. Причината да се стигне до там е настинка на Мариела, която тя лекувала по препоръки на баща си с антибиотик. Лекарството обаче й било „предписано“ от него устно и без предварителен преглед.
Заради болките в ушите в болницата препоръчали на пациентката капки за нос и последващи промивки. Но и тази медицинска манипулация се оказала безплодна.
Диагнозата, която лекарите поставили след направените изследвания била двустранна невросензорна глухота: увреждане на слуховия нерв и на двете уши, обясниха специалисти.
Припомняме, че щерката на депутата Лъчезар Иванов, който е кандидат за 2 мандат – този път от 24 район в София, се оплака, че е била тормозена физически и психически от видния си татко. Това станало, докато се е опитвала да защити от ударите му и майка си. Тя оповести това в медиите и в писма до посланици, сред които американската Макълдауни, която заминава да бъде “дясна ръка” на Хилари Клинтън и да направлява външната политика на САЩ. И до днес д-р Иванов отрича да е упражнявал каквото и да било насилие върху детето.
Въпреки това съпругата му Дияна Долапчиева и дъщеря му Мариела заведоха дело за домашно насилие, което ще се гледа пет дни след парламентарните избори.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева