Свързани новини

22.04.2009 16:49

Две дела срещу Мозъка на Бойко

Видян 2926 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредна жалба срещу съпруга си – депутата на ГЕРБ Лъчезар Иванов – подаде вчера Диана Долапчиева. Това тя заяви пред 19`, като уточни, че нашето обаждане я заварва по пътя към съда. Искът се отнасял до отказа на І РПУ да издаде ксерокопие на жалбата за упражнено от народния избраник домашно насилие. Дело за обида и клевета засега нямало да завежда поради депутатския имунитет на Иванов.


„След побоя над дъщеря ми в Пирогов й бяха направени ехографски и рентгенографски изследвания и лекарите предложиха да остане в болницата“, каза Долапчиева. Въпреки че той е упражнил насилие и от близо година не живеел със семейството си, именно съпругът й е подал две молби за развод, и то с две различни правни основания. Софийският градски съд обаче е допуснал над 10 процесуални нарушения, което в крайна сметка довело до отлагането на делото, насрочено миналия четвъртък.


Депутатът на ГЕРБ разполагал с четири автомобила, имал и шофьор. Жизнения му стандарт и доходите, с които го поддържа, Долапчиева не пожела да коментира. Тя е убедена, че в тормоза спрямо нея и дъщеря й са намесени и други хора освен депутата. „Съпругът ми има личен и приятелски кръг, готов да мине през труповете на семейството ми, за да се домогне той до министерско кресло“, заяви тя.


Както е известно, Лъчезар Иванов е сред най-близките хора на лидера на ГЕРБ, както и негов личен лекар. Именно заради това е известен с името „Мозъка на Бойко“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и