Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков", пише Слави Трифонов.

Свързани новини

19.09.2022 10:24

Македония каза, че ни бие 3:1, защо: Слави

Видян 1572 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Северномакедонският външен министър Буяр Османи заяви, че изходът от преговорите с България приключи с 3 на 1 за тях”, написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.



„Ние запазихме езика, започнахме преговори за членство в ЕС и оставихме историческите въпроси извън пътната карта. България получи промяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на преговорите. Поради тази причина смятам, че това бе един добър компромис“, цитира думите на Османи той.



“За този резултат - 3:1 за РСМ, в българския парламент гласуваха ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ, а БСП йезуитски се въздържа. ИТН гласува против”, напомни Трифонов.



„Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в РСМ, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков", заключи лидерът на ИТН.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 ТОВА НЕ БЕШЕ ФУТБОЛЕН МАЧ А ЕДИН НЕЖЕН ПОЛЪХ НА СПРАВЕДЛИВОСТ! 27.09.2022 00:02

    Е да ама ние днес им го набихме на техен терен с 0:1 за БЪЛГАРИЯ!

  • 003 Ляпчев 21.09.2022 09:39

    https://epicenter.bg/article/Balgariya-dade-zelena-svetlina-na-RSM-za-ES-sas-170-glasa-v-parlamenta/285888/2/0 В подкрепа на срамното решение гласуваха 170 "български" депутати от ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и мнозинството депутати от БСП чрез 22-ма "депутати" по езуитски се въздържаха, чрез което също го подкрепиха. Само ИТН и П.Възраждане гласуваха против. Всичко се записва и помни в аналите на Историята на България! Единствено ИТН и партия Възраждане гласуваха против и се държаха достойно! 170-те "български" депутати разчитат единствено на късата памет на гласоподавателите!

  • 002 ненаказани престъпници и мафиоти 19.09.2022 17:43

    Кой истински българин и родолюбец ще гласува за предателите на национални интереси, наричащи се "народни" представители. Не, те не са народни, а представители на престъпната мафия и слуги на глобалисти и САЩ. В т.ч. са и менте социалистите на корумпираната и крадлива Нинова, гласували с въздържали се, с което даже се гордеят?!

  • 001 Anonimen 19.09.2022 16:46

    Всички знаят, че Македония е изкуствено създадена държава от Сталин . Както Тракия, така и Мизия и Македония са земи населени с българи от много векове насам . Сталин прави подарък на Тито подарявайки му западните български покрайнини ( гр.Димитровград ) и Македония ; като по този начин наказва България - загубила Втората световна война .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес се съсредоточете върху личните си проекти и амбиции


Днес се съсредоточете върху личните си проекти и