Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков", пише Слави Трифонов.

Свързани новини

19.09.2022 10:24

Македония каза, че ни бие 3:1, защо: Слави

Видян 1560 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Северномакедонският външен министър Буяр Османи заяви, че изходът от преговорите с България приключи с 3 на 1 за тях”, написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.



„Ние запазихме езика, започнахме преговори за членство в ЕС и оставихме историческите въпроси извън пътната карта. България получи промяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на преговорите. Поради тази причина смятам, че това бе един добър компромис“, цитира думите на Османи той.



“За този резултат - 3:1 за РСМ, в българския парламент гласуваха ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ, а БСП йезуитски се въздържа. ИТН гласува против”, напомни Трифонов.



„Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в РСМ, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков", заключи лидерът на ИТН.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 ТОВА НЕ БЕШЕ ФУТБОЛЕН МАЧ А ЕДИН НЕЖЕН ПОЛЪХ НА СПРАВЕДЛИВОСТ! 27.09.2022 00:02

    Е да ама ние днес им го набихме на техен терен с 0:1 за БЪЛГАРИЯ!

  • 003 Ляпчев 21.09.2022 09:39

    https://epicenter.bg/article/Balgariya-dade-zelena-svetlina-na-RSM-za-ES-sas-170-glasa-v-parlamenta/285888/2/0 В подкрепа на срамното решение гласуваха 170 "български" депутати от ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и мнозинството депутати от БСП чрез 22-ма "депутати" по езуитски се въздържаха, чрез което също го подкрепиха. Само ИТН и П.Възраждане гласуваха против. Всичко се записва и помни в аналите на Историята на България! Единствено ИТН и партия Възраждане гласуваха против и се държаха достойно! 170-те "български" депутати разчитат единствено на късата памет на гласоподавателите!

  • 002 ненаказани престъпници и мафиоти 19.09.2022 17:43

    Кой истински българин и родолюбец ще гласува за предателите на национални интереси, наричащи се "народни" представители. Не, те не са народни, а представители на престъпната мафия и слуги на глобалисти и САЩ. В т.ч. са и менте социалистите на корумпираната и крадлива Нинова, гласували с въздържали се, с което даже се гордеят?!

  • 001 Anonimen 19.09.2022 16:46

    Всички знаят, че Македония е изкуствено създадена държава от Сталин . Както Тракия, така и Мизия и Македония са земи населени с българи от много векове насам . Сталин прави подарък на Тито подарявайки му западните български покрайнини ( гр.Димитровград ) и Македония ; като по този начин наказва България - загубила Втората световна война .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци