Свързани новини

05.11.2021 14:33

Нинова с Армани при бедни шивачки

Видян 8207 пъти | Коментари 20
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова се появи с блуза на Armani Exchange, при това с ясно видими букви AX - знака на марката на милиардера - император на италианската мода, в ловешкия завод Крис Фешън. Отделен коментар заслужава носенето на дрехи с лого на гърдите и белег на колко висока култура е това, но демонстрациите на луксозен начин на живот от политик с претенции да бъде социален пред бедните шивачки са напълно неуместни. Браншът е известен с експлоатацията на жени, каквато е и Нинова, срещу несъответно ниско заплащане и при неспазване на всякакви правила и норми. Зад гърба на лидерката си е нейната лява ръка Вяра Емилова - водачка на местната соцлиста, секретарка на олигарха Гущеров, а поради неуспеха си през юли да стане депутат от родната й Силистра, нейните "духовни бащи" и отдавнашни партньори - Маджо и Евгени Узунов, я преместиха номер 1 в Ловеч, за да се докопа до следващото Народно събрание. Вяра Емилова е известна като съсипателка на телевизията на БСП - БСТВ, която не си плаща нито наема, нито дори режийните сметки за ток, вода и т.н., затова пък медията се използва за яростни атаки към президента Радев от служещите там по договор Велизар Енчев - кандидат за депутат, и Стоил Рошкев.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 07.11.2021 09:43

    А Мутрата, който обикаля села и паланки със семли тенисчици, които се оказват за по 700-800 лв за него нищо, ама така е удобно на някои. Един аршин за всички, иначе са долни инсинуации и манипулации

  • 009 Снежана Арсова до banned 06.11.2021 21:14

    Кое справедливо искане, драги? Нито една грешка на машина миналите избори. Големият проблем на партиите от новата Тройна коалиция е, че ги биха през ръчичките и не могат да купуват гласове. Та машинният вот им е крив.

  • 008 От редакцията 06.11.2021 21:13

    Другари тролове, никой не е виновен на вашата лидерка, че е недосетлива и сама разпространи въпросната снимка чрез своя пресцентър. На гениалните разследващи трябва да е ясно, че НАП губи всички дела в съда, след като беше използвана за бухалка срещу всички независими гласове при Борисов 1,2 и 3 по поръчки за медийни убийства. Толкова много е говорено по тази тема, че е излишно. Чукчата няма да стане писател преди да се научи да бъде читател.

  • 007 Тони Кръстев до banned 06.11.2021 21:08

    1 снимка казва повече от хиляда думи, да не говорим, че Нинова сама си я е качила. Какви щуротии изобщо бълвате - като юрист казвам: прост факт. И толкова.

  • 006 Никола Траянов 06.11.2021 21:07

    Ей трол, не ми използвай името за глупостите си. Тази история беше обяснена 100 пъти, Ламбовски говори за Стоян Мавродиев - сам си го разказа човекът. А тук става въпрос за прост факт - фланелка Армани. Стига с тия политически глупости

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева